Astrologul Madalina Manole a murit. Ce s-a întâmplat cu femeia

Astrologul Mădălina Manole s-a stins fulgerător viață, la vârsta de 38 de ani ani. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care au cunoscut-o și au apreciat-o. Prezenta horoscopul zilnic la mai multe publicații din România, iar ultimul an i-a adus cele mai multe colaborări cu institutii de presă, în mediul online. Anunțul groaznic a fost făcut de familia acesteia, de pe contul personal de socializare al Mădălinei. 

”Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună’ , este mesajul dureros scris după moartea fulgerătoare a vedetei. 

Potrivit unor surse apropiate familiei, Mădălina Manole a fost internată în 2022 și se cunoștea că a avut de suferit de pe urma colicii abdominale și a deshidratării complete care ar fi declanșat un blocaj renal. 

Citește și  Fratele Elenei Gheorghe nu a mai suportat. A trimis primul mesaj

După o ascensiune fulminantă în carieră, Mădălina a pierdut lupta cu viața

Unele surse susțin că Mădălina Manole a murit după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator în urmă căruia, din păcate, nu a mai putut fi salvată. Rămâne de văzut ce vor spune medicii și care a fost, de fapt, cauza exactă a morții. 

Mădălina a avut o ascensiune fulminantă, în ultima perioadă, iar anul trecut, deși a fost unul pe care astrologul l-a numit groaznic, în așteptarea anului 2023, aceasta a avut mai multe colaborări cu branduri de presă din România și devenea din ce în ce mai apreciată în domeniul ei. 

La bază, Mădălina Manole era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, însă astrologia a devenit profesia ei de bază. Pentru a interpreta cât mai corect mișcările planetare, a ales să studieze mai mult domeniul care a făcut-o celebră. 

Citește și  Jador a fugit din București. S-a speriat de amenințările clanului Duduianu

Ultimul horoscop pe care l-a prezentat a fost cel din ziua de 29 ianuarie 2023. În trecut, regretatul astrolog spunea că iubește să scrie, să vorbească şi să ajute oamenii și a considerat asta formula magică, după cum a susținut chiar ea.

‘Mi-am dorit întotdeauna să descifrez misterele Universului”, spunea regretatul astrolog.