26 27

Aurelian Temișan a dat din casă! Ce spune despre săruturile cu Loredana Groza: ”Mai mult se gâdila…”

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De-a lungul timpului a cucerit mulți bărbați cunoscuți. De asemenea, artista a colaborat multe vedete din showbizz-ul românesc. 

De exemplu, Aurelian Temișan a făcut un duo de senzație cu Loredana Groza, pe marile ecrane, în producții precum „A doua cădere a Constantinopolului”, unde a avut de interpretat și scena cu un sărut foarte pasional.

Temișan a fost întrebat despre scenele intime cu Loredan și iată ce a răspuns acesta!

De asemenea, mulți ani mai târziu, Aurelian Temișan și Loredana Groza au interpretat o nouă scenă romantică în producția Mama Mia.

Care a fost mai reușit: primul sau al doilea sărut cu Loredana?‘, a fost întrebarea lui Denise Rifai.

„Loredana mai mult se gâdilă…”, a răspuns Aurelian Temișan.

În emisiunea care se difuzează la Antena 1, de la ora 22:30, Aurelian Temișan va fi nevoit să răspundă și altor întrebări interesante, cum ar fi: „Care este cel mai mare atu al lui Aurelian Temișan?’, „Cum e să-ți dea gol Eros Ramazzotti?’, „Ați purtat vreodată colanți după ce v-ați lăsat de balet?’, „Câte fete ați cucerit tratându-le cu indiferență?’„Câte evenimente importante v-au prins în dormitor?’ sau „Ce defect oltenesc aveți?’.

  • Aurelian Temișan i-a avut colegi de platou pe marii actori ai comediei românești precum Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Dem Rădulescu, Jan Constantin.
Citește și  Anamaria Prodan a luat prima măsură în ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf. L-a lăsat fără 450.000 de euro