Bat clopote de nuntă. Culiță Sterp și-a cerut iubita de nevastă. Daniela e în culmea fericirii

Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe femeia care i-a dăruit un copil, Daniela. Tânăra n-a putut să reziste și le-a spus fanilor cum a fost cel mai emoționant moment din viață.

Culiță Sterp și Daniela se iubesc ca în filme, iar acum au trecut la următoarea etapă a vieții. Daniela a fost cerută în căsătorie de Culiță Sterp care a făcut-o să se simtă cea mai specială femeie. Iubita lui Culiță a postat pe Instagram câteva fotografii, alături de un mesaj care arată cât de mult înseamnă pentru ea viitorul soț.

Am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă

„Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul.

Nu am crezut niciodată în iubirea din povesti, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit. Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine.

Citește și  Culiță Sterp implicat într-un scandal de proporții

Te iubesc, frumosul meu!

Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase. Te iubesc, frumosul meu!”, a scris Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, pe pagina ei de Instagram.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata