Bătaia pe care a primit-o a trezit la realitate. Brigitte Sfăt vrea să divorțeze de Florin Pastramă

Lovită și umilită de soțul său, Brigitte Sfăt e foc și pară. Sursele spun că fosta soție a lui Ilie Năstase vrea să divorțeze.

Ieșirea violentă a lui Florin Pastramă a pus-o pe gânduri pe Brigitte Sfăt. Vedeta s-a gândit bine și vrea să divorțeze de cel care a lovit-o de mai multe ori.

Bătaia pe care a primit-o a trezit la realitate pe Brigitte Sfăt. Bruneta vrea să divorțeze de Florin Pastramă

Bătaia pe care a primit-o a trezit la realitate pe Brigitte Sfăt. Bruneta vrea să divorțeze de Florin Pastramă. Se pare că bruneta a ajuns la capătul puterilor și al răbdării și nu mai vrea să treacă prin asemenea situații. Sursele spun că aceasta ar căuta în acest moment un avocat bun și vrea să înainteze acțiunea de divorț.

brigitte sfat

A fost bătută în parcarea unui supermarket

Cu doar câteva zile în urmă, Brigitte Sfăt a fost bătută de soțul său chiar în parcarea unui supermarket. Martorii prezenți au filmat totul cu telefoanele mobile. Într-una dintre filmări se aude cum Florin Pastramă strigă în gura mare: “Nu te potolești, fă?”. Pentru că oamenii au văzut-o trântită la pământ, au sunat imediat la 112 urmând ca poliția să rezolve situația. Sursele spun însă că e puțin probabil ca Brigitte să depună plângere împotriva soțului, său Florin Pastramă. Vedeta a fost contactată de mulți jurnaliști, dar de data asta nu a vrut să dea nici un fel de declarații.

Citește și  Sorina Guță, primele declarații despre starea de sănătate. Ce se întâmplă cu prima soție a regelui manelelor

Momente violente și în shaormerie

Această ieșire nu e singura. Cu câteva luni în urmă, Brigitte a mai fost bătută de Florin Pastramă în shaormeria pe care cei doi au făcut-o împreună. Deși angajații au văzut momentul, nimeni nu a putut să o ajute pe brunetă. Culmea, fiul său Robert, i-a ținut partea lui Florin. “Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, a mărturisit Robert Sfăt.

Citește și  Blândă ca o pisică, dar când o enervezi scoate ghearele. Cu cine s-a bătut iubita lui Florin Ristei

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.