Bătrâna de 74 de ani, sfâșiată de proprii câini, strigăte disperate cu ultimele puteri. Ce s-a întâmplat după mușcăturile puternice

Dramă teribilă în localitatea Muereasca, din județul Vâlcea. O bătrână de 74 de ani a fost sfâșiată de propii ei câini. Din păcate, aceasta s-a stins din viață din cauza rănilor grave. Fiul femeii a descoperit totul după ce a sunat-o de mai multe ori pe mamă lui și a observat că aceasta nu răspunde la telefon. Apoi, bărbatul a sunat la poliție, iar oamenii legii și medicii au descoperit-o în stare de inconștiență și plină de sânge. Femeia a fost transportată de urgență la spital, dar a murit la scurt timp.

Bătrâna nu a avut șansa de a putea fi salvată de cineva din familie, dat fiind faptul că locuia împreună cu soţul său, care era imobilizat la pat. În urmă cu două zile, când a ieşit din casă, femeia a fost atacată de cei doi câini de care avea grijă singură.

Citește și  Dorian Popa și-a surprins iubita. Să o stăpânești sănătoasă

Medicii de la Spitalul de Urgență Vâlcea nu au reușit să-i salveze viața, având în vedere rănile deosebit de grave. Acum, oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările în acest caz, în timp ce vecinii au avut doar cuvinte frumoase la adresa femeii decedate.

A German shepherd being aggressive to a woman.

“O femeie foarte cumsecade, foarte bună”, a declarat o vecină.

“Aveau doi câini mari. Eu am auzit seara un strigăt, ţipăt. Nu ştiu ce am auzit, pentru că era gălăgie mare. Nu a putut să intre nimeni s-o salveze”, a continuat altcineva.

“Am înţeles că erau lupi. Şi în urmă cu un an l-ar fi muşcat şi pe soţul doamnei”, a spus un vecin, potrivit Observator.