26 27

Bella Santiago se mărită vineri. De ce va lipsi mama artistei de la nuntă: ”A spus că vine, apoi…”

Bella Santiago numără zilele până se va căsători cu alesul ei, Ionuț Grigore. Cei doi au pus totul la punct pentru marele eveniment care va avea loc pe 26 mai. După luni de pregătiri, artista și viitorul soț le-au pus pe toate la punct.

Artista va cânta în biserică, la ceremonia religioasă, și a compus o melodie special pentru soțul ei. Vedeta și-a dorit ca la petrecerea ei de nuntă să aibă un meniu care să conțină aperitive calde, nu reci.

O să cânt la nunta mea. De fapt, o să cânt la biserică. Am compus o melodie special pentru soțul meu. El nu a ascultat piesa. O voi cânta în timp ce mă îndrept spre el, și mă așteaptă la altar… Sper să îi placă ce am compus și să îi dea lacrimile. Pentru că mie îmi dau lacrimile atunci când o cânt. O repet când sunt singură, ca să nu audă el’, a declarat Bella Santiago, pentru viva.ro.

Citește și  Luis Lazarus revine pe sticlă. Ce emisiune va prezenta

Am cumpărat deja verighetele pentru cununia noastră. Sunt din aur. Mie îmi place mai mult aurul.’, a declarat Bella Santiago pentru viva.ro.

Bella Santiago nu vrea să fie furată la nuntă, așa cum se face în România. Solista din Filipine susține că la ea în țară, la dansul mirilor, toată lumea îi pune bani miresei pe rochie. Mai mult, aceasta susține că la nunțile din Filipine, mireasa cântă în timp ce la noi se spune că acest lucru aduce ghinion. La nunta vedetei vor cânta Adi Cristescu și Nikos Papadopoulos.

De ce nu vine mama ei la nuntă

Mama vedetei nu va putea veni în România, întrucât spune că aici este frig și nici nu se încumetă să zboare atâtea ore.

‘Mama a spus inițial că vine, apoi că nu mai vine. Are peste 70 de ani și zice că i se pare drumul foarte greu’, a mai spus Bella.

De ce se ceartă Bella Santiago și soțul ei

Cu toate că recunoaște că de cele mai multe ori se înțeleg bine, Bella spune că mai are discuții cu soțul ei. Stresul organizării nunții, dar și faptul că artista nu prea înțelege româna, sunt motivele principale de discuții între ei.

“Eu și soțul meu ne mai certăm. Uneori, pentru că eu nu înțeleg bine româna, de multe ori înțeleg greșit. Dar el îmi explică și atunci se rezolvă problema.

Amândoi lăsăm de la noi. Noi nu suntem geloși, nici eu, nici el. Suntem deschiși și cred că asta este secretul relației noastre. Avem încredere unul în celălalt.”, a mai adăugat ea.

Citește și  Daniel Onoriu nu mai scapă de probleme. De data soția pilotului e într-o situație delicată

În urmă cu două zile, Bella și prietenele ei au luat parte la petrecerea burlăcițelor. Frumoasa artistă a dezvăluit că a fost ceva nou pentru ea, întrucât în Filipine nu există astfel de tradiții.

Nici soțul Bellei nu s-a lăsat mai prejos când a venit vorba de petrecerea burlacilor. Ionuț Grigore și-a chemat prietenii și au încins-o de un grătar pe cinste!