Betty, fiica lui Salam, a primit cel mai frumos mesaj de dragoste din partea soțului

Are un tată celebru și un soț care o adoră. De ziua sa de naștere, aceasta a primit cel mai frumos mesaj de dragoste de la Cătălin.

A împlinit 20 de ani și e mai fericită ca niciodată. Betty, fiica lui Salam, a primit cel mai frumos mesaj de dragoste de la soțul său.

Fiica cea mai mare a lui Salam, cel mai frumos mesaj de dragoste din partea soțului

Cu ocazia zilei de naștere, fanii i-au trimis lui Betty sute de mesaje de feliciare. Cel mai frumos mesaj de dragoste a venit însă din partea soțului său, Cătălin Vișănescu.„La mulți ani, iubirea mea! Tu ești iubirea vieții mele”, a scris Cătălin Vișănescu, pe pagina de socializare. „La mulți aniii, frumoasaaa meaaaa!”, a fost și mesajul postat de soția lui Florin Salam, Roxana Dobre.

betty salam

Cătălin i-a umplut camera cu trandafiri

Dar surpriza cea mare tot din partea soțului a venit. Cei doi sunt plecați într-o vacanță și Cătălin i-a umplut camera cu trandafiri și baloane colorate. Cât privește tortul, acesta a fost unul uriaș, care a tronat în mijlocul camerei. De altfel, nu e prima dată când Cătălin îi face asemenea surprize soției sale. Acum doi ani, la cununia civilă, acesta a scris pe pagina de socializare un mesaj impresionant: „Nu am cuvinte să pot descrie sentimentul pe care îl am în suflet acum! Sunt și soț și tată și toate astea datorită ei, datorită soției și mamei băiețelului meu! Vă iubesc enorm!”.

Fiul lui Salam va deveni tată la 18 ani

Un alt motiv de bucurie a avut loc cu puțin timp în familia lui Salam. Fiul său, Dani, în vârstă de doar 18 ani, va avea un copil. Acesta a fost extrem de fericit și și-a împărtășit bucuria cu prietenii pe Instagram: ”My boy”. Fanii l-au felicitat într-un glas și, potrivit cancan.ro, l-au răsplătit cu multe inimioare. Potriivit informațiilor oferite de presă, cântărețul Florin Salam cere pentru patru ore de program sume cuprinse între 10.000-20.000 de euro. Se spune însă că nu oricine are norocul să-l aibă pe cântăreț la un eveniment. E necesar ca organizatorul sau cineva din familia să aibă relații măcar cu un membru al familiei cântărețului.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.