26 27

Bianca Drăgușanu a luat decizia definitivă. Nu mai e cale de întoarcere. Bădălău e amintire

Adio pentru totdeauna. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit definitiv și blonda spune că nu mai e cale de întoarcere. Și asta pentru că nu-l mai iubește pe bărbatul pentru care a făcut atât de multe sacrificii. Ea a mărturisit totul într-o emisiune tv, amintind și de faptul că ea are nevoie în viață de un bărbat asumat.

Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic

„Aceste personaje își dau seama pe parcurs că s-ar putea să nu fie destul de puternice, de asumate, de mature și că nu pot ține ritmul cu viața mea. (…) Eu știu ce vreau și ei se pierd pe drum. De ce e bine sa pui ulei in chiuveta inainte sa pleci in concediu: trucul care te scapa de o problema des intalnita.

Citește și  Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere în pijamale

Eu îmi doresc un bărbat puternic, un bărbat asumat, un bărbat matur, un bărbat care să înțeleagă că timpul este cel mai prețios lucru pe care poate să mi-l ofere și nu costă bani. Bineînțeles că îmi doresc lângă mine și un bărbat puternic financiar.

Dacă nu are mai mulți bani decât mine, eu nu-l văd puternic. Statutul meu e complicat. Acum sunt cum mă vezi: roz și singură. Eu sunt un om care iartă, iartă, iartă … până când nu mai iubește și e posibil să fi ajuns la momentul în care nu mă mai interesează să mă mai întorc.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt

Ea a recunoscut că unul dintre motivele pentru care nu-l mai vrea pe Bădălău în viața ei este că a fost înșelată, dar se consolează cu ideea că și Angelina Jolie a trecut prin acest coșmar.

Citește și  Șoc în showbizz-ul românesc. Cântăreața Theo Rose l-a părăsit pe nepotul lui nea Mărin

„Nu sunt cenușăreasa să-mi pierd pantoful, eu sunt Bianca Drăgușanu. (…) Sunt singura femeie mințită, înșelată? Nu sunt! Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt. Nu mă interesează lucrurile astea superficiale, din punctul meu de vedere.

Lucrurile astea nu mă pot răni, mi se par joacă imatură. (…) Eu sunt o femeie foarte puternică, care își dorește să fie femeie și care își dorește poate la rândul ei să fie dominată, dar pentru asta trebuie un bărbat puternic, nu un copil nehotărât în viață.”, a afirmat Bianca Drăgușanu.