Bianca Drăgușanu a luat o decizie definitivă. Se mută din țară

La scurt timp după ce s-a aflat că Alex Bodi a fost luat la DIICOT, Bianca Drăgușanu a luat o decizie. Se mută din țară.

Nu mai vrea să știe ce se întâmplă cu fosta sa relație și a luat o hotărâre. Se mută din țară în Dubai.

Bianca Drăgușanu a luat o decizie definitivă. Se mută din țară

În timp ce fostul său soț, Alex Bodi, se luptă cu autoritățile, Bianca Drăgușanu pare mai fericită ca niciodată. Blonda se află în Dubai și spune că vrea să revină în țară să-și ia fetița, apoi să se mute acolo. „Vreau să vă dau o știre bombă. Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai. Pentru că viața în Dubai chiar este ca în Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, așa cum ne place nouă. Abia aștept! Sofia, vine mami după tine! Te iubesc! Ne vedem în curând”, a declarat blonda pe Instastory.

bianca dragusanu

Bodi este acuzat de relații cu structuri mafiote

Oamenii legii spun că afaceristul este acuzat că ar avea relații cu structurile mafiote. Acesta este motivul pentru care mascații au intrat în vila sa și au percheziționat-o. Acțiunea acestora  face parte din mai multe acțiuni de destructurare ale unor rețele de trafic de persoane, cămătărie, trafic de droguri de mare risc.

Fetele erau racolate de pe internet și ulterior vândute

Polițiștii spun că cel care conduce gruparea este un interlop care se află în închisoare. În perioada acesta împreună cu alți deținuți au folosit rețelele sociale și le-au luat mințile unor tinere. Aceștia le promiteau un loc bun de muncă sau le spuneau că s-au îndrăgostit de ele și vor să le ia în căsătorie. În final, tinerele naïve cădeau în plasă și se prostituau în beneficiul interlopilor. Acestea erau duse să lucreze în cluburi de noapte din Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția și Austria. Fetele erau de cele mai multe ori bătute, pentru a fi convinse să se prostitueze în continuare.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.