Bianca Drăguşanu a sărit la gâtul lui Carmen Harra. Blonda a luat foc după predicțiile făcute de clarvăzătoare

Ea a făcut-o una cu pământul pe una dintre marile prezicătoare ale lumii.

Bianca Drăgușanu nu se lasă atunci când cineva se leagă de ea și de relația pe care o are cu bărbatul iubit. Iar atunci când Carmen Harra a vorbit despre faptul că nu va face casă bună cu Gabi Bădălău, blonda a luat foc, așa că i-a trimis un mesaj tăios clarvăzătoarei.

„Mi se pare că e foarte frumoasă și cochetă, dar pe mine nu mă interesează să aflu detalii despre mine”

„Eu nu cred în previziuni, eu cred doar în Dumnezeu. Aș ruga-o să nu își mai dea cu părerea despre viața mea. Să vorbească despre cine vrea, nu despre mine. Ea e o femeie elegantă, cochetă, o admir, dar să își vadă de treaba ei, că nu mă interesează ce spune.

Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ți dai seama că dacă eu mă cert cu partenerul des nu va rezista. Eu o sfătuiesc pe doamna Harra să-și îndrepte atenția spre altcineva, că viața mea e prea minunată.

De altfel, o admir și o stimez. Mi se pare că e foarte frumoasă și cochetă, dar pe mine nu mă interesează să aflu detalii despre mine. Viitorul mi-l fac eu.”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Ce a spus prezicătoarea

Ce-i drept și Carmen Harra a fost dură la adresa Biancăi Drăgușanu în ceea ce privește relația afaceristul, și a motivat că vinovată de tot ar fi vedeta. „A fost vreun bărbat, până acum, pe care l-a ținut Bianca cu adevărat? Ea a avut o șansă, la un moment dat, să aibă un bărbat bun în viața ei, care este tatăl copilului ei.

A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme, foarte profunde, nerezolvate, iar karmele astea se reflectă în relațiile ei următoare. Nu prea îi dau șanse! Aș vrea să-i dau șanse! E o fată frumoasă, o fată drăguță, o fată care a luptat să ajungă unde a ajuns, dar nu-i dau șanse cu Bădălău din foarte multe puncte de vedere.

Este o relație temporară. Este o relație în care, din nefericire, face aceleași greșeli pe care le-a făcut cu Victor Slav, pe care le-a făcut și cu alții înainte. Nu are nici susținere în relația asta. Relația asta merge pe ceea ce se numește chimie, dar chimia dispare! Vine un moment în care chimia nu mai funcționează. Relația asta nu are fundația să meargă în viitor!”, a comentat Carmen Harra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata