Bianca Drăgușanu, apel disperat pe rețelele de socializare. Vedeta are nevoie urgentă de ajutor

De data asta, blonda a postat câteva cuvinte care i-au tulburat pe internauți. Aceasta a făcut un apel pentru prietena ei, care are mare nevoie de transfuzie de sânge.

Le-a cerut fanilor să doneze sânge pentru prietena ei

Recent, Bianca Drăgușanu a sărit în ajutorul unei bune prietene care se află internată în spital cu probleme mari de sănătate. Ea a postat un mesaj pe contul de socializare, specificând că nu ar fi vrut ca toată lumea să afle, însă nu a avut încotro.

„Bună ziua, dragii mei. Știu că eu v-am obișnuit să aveți parte de InstaStory-uri foarte pozitive și foarte optimiste. În momentul de față am o mare rugăminte la voi, deși nu sunt obișnuit să fac InstaStory-uri pe dramă si pe tristețe și pe lucruri care nu ne fac fericiți, pentru că scopul meu în viață este să motivez oamenii și mai ales pe cei care mă urmăresc.

A avut nevoie de o transfuzie de sânge și acum, la rândul nostru, avem nevoie de alți donator

Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică. Deși prietena mea, Laura, trece prin momente mai dificile din viața ei, se află în spital de câteva zile, a avut nevoie de o transfuzie de sânge și acum, la rândul nostru, avem nevoie de alți donatori”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Viața mea depinde de transfuzii de sânge

Din nefericire, în București este acum o criză acută de sânge, iar prietena Biancăi are nevoie de mai multe transfuzii.  „Viața mea încă depinde de transfuzii de sânge, este o criză foarte mare la momentul actual în București și este nevoie ca mai mulți donatori să doneze în numele meu, Laura Jugănaru. Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate”, a transmis prietena Biancăi Drăgușanu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata