Bianca Drăgușanu, declarații cutremurătoare despre relația cu Bodi. M-a bătut și mi-a luat banii cu forța

A crezut în el și l-a iubit. Dar viața lângă Alex Bodi nu a fost nici pe departe așa cum și-a dorit-o. M-a bătut și mi-a luat banii cu forța.

De la bun început, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au fost compatibili. Vedeta a trecut prin momente cumplite. M-a bătut și mi-a luat banii cu forța.

Bianca Drăgușanu, declarații cutremurătoare despre relația cu Bodi. M-a bătut și mi-a luat banii cu forța

Toată lumea a crezut că Bianca Drăgușanu trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de alex Bodi, dar situația nu a stat deloc așa. Abia după ce aceștia s-au despărțit, s-a aflat tot adevărul. Vedeta a trecut prin momente groaznice. Chiar Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de mai multe ori de acesta. Într-unul dintre acestea, acesta aproape că a călcat-o în picioare și a sfârșit prin a-i lua și o sumă importantă de bani. Totul s-a aflat în urma unei intervenții telefonice pe care au obținut-o cei de la spynews.ro.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, a declarat blonda.

Am zile în care mănânc în mașină

Din aceeași conversație reiese că Bianca muncește enorm și uneori abia dacă reușește să mănânce ceva în mașină. ”Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.”, i-a spus Bianca Drăgușanu acestuia, potrivit spynews.ro. Toți fanii acesteia au fost pur și simplu șocați de dezvăluiri și acum înțeleg mai bine ca niciodată de ce vedeta a spus că nu se mai întoarce niciodată la Bodi..

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.