Bianca Drăgușanu, făcută de râs de Alex Bodi. Caută bărbații la domiciliu

Au stat împreună doi ani și s-au despărțit pe 1 septembrie. Bianca Drăgușanu a fost făcută de râs de fostul său iubit. Caută bărbații la domiciliu.

La doar puțin timp de când și-au spus adio, Alex Bodi a început să arunce cu noroi în fosta sa iubită. Caută bărbații la domiciliu.

Bianca Drăgușanu, făcută de râs de Alex Bodi. Caută bărbații la domiciliu

Dacă cineva ar fi crezut că cei doi s-au despărțit în termen eleganți, s-a înșelat. Alex Bodi a făcut mărturisiri incendiare despre Bianca, menționând că aceasta caută bărbații la domiciliu. El spune că a fost total dezamăgit de blondă și lasă să se înțeleagă de a renunțat la ea. Pur și simplu nu mai suporta să o vadă cum e în căutare de noi masculi. „Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta.”, susține Alex Bodi.

bianca dragusanu

Fanii încearcă să afle adevărul

Unul dintre fani, în încercarea de a afla cine pe cine a lăsat de data asta, i-a trimis un mesaj lui Alex Bodi: „Și ce mai dramatiza că ce ai făcut tu și bla bla bla, ea face aceeași chestie, își dă tag cu turcul! Wtf?!?!?! Unde e demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă”. Răspunsul lui Bodi a venit imediat: „Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”.

În continuare, fanul a vrut să afle dacă e adevărat că afaceristul se însoară: „Ciudată „iubire”. Aaaa… și din plimbări cu Lamborghini a ajuns la plimbări cu duba. Bingo!” Astea din presă deja te însoară! Așa că lasă cluburile și pune-te serios pe organizatul nunții?!”. „Daaaa, trebuie să-mi fac pantofi de joc.”, a răspuns cu umor Bodi.

Bianca nu vrea ca numele ei să mai fie asociat cu al lui Bodi

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu a spus că ea este cea care a rupt relația, chiar în ziua în care împlineau doi ani. Motivul? I-a găsit în telefon mesaje de la fosta iubită.

“Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a declarat Bianca.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.