Bianca Drăgușanu i-a trimis scrisoare lui Moș Crăciun. Ce își dorește vedeta

Nu îi plac cadourile simbol și întotdeauna spune ce vrea. Anul acesta, Bianca Drăgușanu i-a trimis scrisoare lui Moș Crăciun. Ce își dorește blonda.

Spune că merită întotdeau ce e mai bun. Bianca Drăgușanu i-a trimis scrisoare lui Moș Crăciun. Vedeta nu își dorește un cadou simbolic.

Bianca Drăgușanu i-a trimis scrisoare lui Moș Crăciun. Ce își dorește vedeta

A decorat casa încă de pe 1 decembrie iar acum, alături de fetița sa Sofia, i-a scris o scrisoare lui Moș Crăciun. Dar Bianca Drăgușanu a precizat că ea nu vrea cadouri simbolice, pentru că nu e orice femeie simbolică. Sunt pretenţioasă la cadouri. Nu vreau simboluri. Ce? Eu sunt o femeie simbolică?

Ce își dorește Bianca Drăgușanu de la Moș crăciun. Ce-și dorește vedeta

„Ne pregătim să facem lista pentru Moş Crăciun. Depinde cât de cuminte este Sofia. Dacă nu este cuminte, noi avem o Zână Măseluţă, care asta e malefică şi vine noaptea. Dacă nu îşi adună jucăriile, vine şi i le fură pe toate şi nu mai primeşte nimic de la Moş Crăciun.

Noi am decorat casa încă de pe 1 decembrie şi ne-am bucurat foarte tare de brăduţ. L-am aşteptat şi pe Moş Nicolae. Eu îi scriu cam des scrisori lu Moş Crăciun, suntem prieteni şi îmi îndeplineşte dorinţele. Eu sunt cuminte, foarte cuminite. Sunt cuminte, mănânc tot, sunt echilibrată în tot ce fac, ascult prietenii şi sfaturile lor şi le pun în practică, Moş Crăciun îmi trimite şi mie cadourile pe care le merit. Sunt pretenţioasă la cadouri. Nu vreau simboluri, ce? Eu sunt o femeie simbolică. Cel mai mult cer de ziua mea.

Acum vreo trei ani am primit tot ce am pus pe listă. Bine, tot timpul de ziua mea spun ce îmi doresc. Am avut şi zile de naştere cu o petrecere cât o nuntă şi mi-au venit cu o pijama cu trei numere mai mari.”, a spus Bianca Drăguşanu, la emisiunea Vorbește lumea.

Are grijă de fetița lui Alex Bodi și se înțelege excelent cu fosta sa soție

Cine ar fi crezut că tocmai Bianca Drăgușanu ar putea fi prietenă cu o femeie? Și totuși, acest lucru s-a întâmplat. Ea și fosta soție a lui Alex Bodi sunt prieteni la cataramă, iar recent au făcut, alături de fetițe, o escapadă la munte. De altfel, Bianca are mare grijă și de copilul afaceristului, pe care o consideră sora fiicei sale, Sofia. Cele două femei și-au luat copiii și au fugit la munte, unde s-au cazat la un hotel de cinci stele. Unde au plătit cazarea pentru o singură noapte 400 de lei. A și meritat, ținând cont de faptul că hotelul este înconjurat de brazi și pot ajunge imediat la pârtia de schi. Micuțele au fost în culmea fericirii, iar fostele lui Bodi s-au relaxat în fața șemineului, la un pahar cu vin.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.