Bianca Drăgușanu nu comentează viața lui Alex Bodi. Ar putea plăti 100.000 de euro

Războinică din fire, Bianca Drăgușanu se abține de la orice comentariu legat de viața fostului său iubit. Ar putea plăti 100.000 de euro.

De ce nu spune nimic Bianca de Alex Bodi? Se pare că e vorba de un contract de confidențialitate, în valoare de 100.000 de euro.

Bianca Drăgușanu nu comentează viața lui Alex Bodi. Ar putea plăti 100.000 de euro

Toată lumea se aștepta după despărțirea de fostul iubit, Bianca Drăgușanu să facă tot felul de comentarii. Blonda însă… tace. Motivul? Se pare că ar fi vorba de un contract de confidențialitate. Dacă aceasta vorbește prea mult, va trebui să scoată din buzunar suma de 100.000 de euro.

Afaceristul s-ar fi întors în brațele fostei iubite

Chiar dacă Alex Bodi, spun sursele, s-ar fi întors în brațele fostei iubite, focoasa Daria Radionova, Bianca tace ca un pește. Se pare însă că tăcerea blondei de legată de un contract de confidențialitate. Potrivit impact.ro, dacă aceasta nu respectă litera legii, ar putea plăti o sumă de 100.000 de euro.

bianca dragusanu

Nu mai vrea să aibă de-a face cu fostul iubit

În schimb, Bianca a preferat să anunțe despărțirea de Bodi și să menționeze că nu vrea ca numele său să mai fie vreodată asociat cu al afaceristului. „Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie.

Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca pentru SpyNews. La rândul său, Bodi a dat dovadă de eleganță în momentul în care și-au spus adio și a dat un mesaj pe măsură.  „Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.