Bianca Drăgușanu s-a despărțit definitiv de Alex Bodi. A înșelat-o, iar acum se însoară

Pe 1 septembrie, chiar în ziua în care au făcut doi ani de relație, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio. Surprinzător, afaceristul se pare că se însoară cu fosta iubită, rusoaica Daria.

După nenumărate certuri și împăcări, Bianca Drăgușanu s-a despărțit definitiv de Alex Bodi. Surprinzător, se pare că acesta se însoară.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit definitiv de Alex Bodi. A înșelat-o, iar acum se însoară

Când toată lumea se aștepta ca cei doi să sărbătorească doi ani de relație, pe 1 septembrie, s-a produs ruptura definitivă dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. El se pare că se însoară, iar ea a plecat în străinătate să-și revină după un șoc prin care a trecut. Se pare că Bianca a aflat că e înșelată de iubitul său, în urma unor mesaje pe care le-a citit în telefonul acestuia. Mesajele erau între afacerist și fosta sa iubită, rusoaica Radionova.

Se va muta la Monaco alături de Alex

Pe 1 septembrie, Bianca a dat un mesaj din care reiese că nu vrea să mai aibă nici o legătură cu fostul iubit: „Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat, potrivit Spynews.ro.

bianca dragusanu

Imediat, sursele spun că Alex Bodi a plecat la Monaco, unde, în același timp se afla și rusoaica focoasă. Pe de altă parte însă, Alex Bodi a declarat în exclusivitate pentru fanatik.ro, că nu are nici o legătură cu aceasta: „Nu am declarat nimănui motivul. Ea s-a supărat pe mine pentru că eu a trebuit să plec și nu am putut să o iau cu mine. Iar ea a interpretat cum a vrut ea. Nu știu de ce toată lumea face legătura cu Daria, ea nu este aici unde sunt eu. Și dacă ar fi fost vorba ca Daria să fie în același loc cu mine, a fost când eu eram cu Bianca în Monaco. Cum am mai spus, o las să-și găsească pe cineva cu care să poată comunica bine”.

Daria i-a cerut să o ceară de nevastă de la părinți

Chiar și așa, există surse care spun că Daria ar fi acceptat să se împace cu musculosul Alex, dar i-a pus o condiție. Să o ceară de soție, oficial, de la părinți. Cale de împăcare între Bianca și Alex nu pare să mai existe. Cei doi și-au scos toate pozele de pe Instagram în care erau împreună. Reacțiile fanilor au venit imediat. ”Ești prea frumoasă să stai după un băiat rău. Câți nu stau la coadă să te cucerească? Lasă-l cu haremul lui”, au spus unii internauți.  “Ceea ce nu înțeleg eu este că ăla să-și ia mereu haremul de femei după el … pe fosta fosta, pe fosta și pe actuala, toți în casă cu copiii…”, au comentat cei care o iubesc pe Bianca.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.