Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi. Ce condiții i-a pus afaceristul

La 1 septembrie spunea că nu vrea să mai audă de Alex Bodi. S-au despărțit, iar acum s-au împăcat din nou. Ce condiții i-a pus afaceristul pentru a se împăca.

După o rundă aprinsă de negocieri, Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi. Ce condiții i-a pus afaceristul iubitei sale.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi. Ce condiții i-a pus afaceristul

Ori Bianca Drăgușanu și-a pierdut toți sponsorii, ori îl iubește prea mult pe Alex Bodi. Altfel nu se explică de ce și-a dorit atât de mult să se împace cu el. După o rundă de negocieri aprinse, cei doi au ajuns la o înțelegere. Pe 1 septembrie, Bianca Drăgușanu a trimis un mesaj prin care a anunțat pe toți fanii că nu mai vrea să mai audă de numele afaceristului și că nu mai există cale de întoarcere.

bianca si alex

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Da, este adevărat. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi.

Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro.

bianca si sofia

Alex i-a cerut să renunțe la toți bărbații de pe Instagram

Potrivit cancan.ro, se pare că Alex Bodi a fost foarte strict în ceea ce privește condițiile de împăcare. Se aude că acesta a iertat-o, dar i-a cerut ca toți bărbații de pe contul ei de instagram să fie șterși. Singura excepție o are medicul estetician al Biancăi. Dar asta nu e tot. Sursele notează că Alex i-a cerut imperios Biancăi să uite și de fostul iubit al Ioanei Filimon, milionarul turc care a ajutat-o să obțină blănuri din Turcia. La prima vedere, Bianca s-a conformat. Drept urmare, ea, afaceristul și Sofia, fetița blondei au fost văzuți zilele trecute în mall.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.