Bianca Drăgușanu și-a cumpărat două automobile de lux

În timp ce alți artiști se plâng că nu mai au bani pentru familie Bianca Drăgușanu trăiește în lux. Recent, și-a cumpărat două automobile de lux.

E una dintre cele mai îndrăgite și mai cunoscute vedete. Bianca Drăgușanu și-a cumpărat două automobile de lux.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat două automobile de lux

Potrivit spynews.ro, cu doar câteva zile în urmă Bianca Drăgușanu a postat o imagine care i-a pus pe jar pe fanii blondei. E vorba de un inel la care e a scris „baby girl”. Surprinzător sau nu, alături de filmuleț, a fost etichetat și prietenul său, turcul. Să fie oare ce crede lumea doar Bianca nu recunoaște? Totodată. Bianca a fost văzută cu un braț de flori la ceas de seară, pe care le-a arătat tuturor fanilor săi, încântată. Să fi fost tot de la turc sau de la Alex Bodi care tocmai a ieșit din închisoare? Și atunci oare ce va zice Daria Radionova.

Citește și  De ce s-a trezit Bianca Drăgușanu cu poliția la ușă

A dat sute de mii de euro pe mașini

Vedeta cu cele mai apetisante forme nu se uită la bani atunci când e vorba de bucuria ei. Drept urmare, aceasta și-a cumpărat nu unul, ci două automobile de lux. E vorba de un Rolls Royce nou-nouț și un Mercedes GLE Coupe. Pentru care a scos din buzunar câteva sute de mii de euro. Cum era de așteptat, ea a postat bolizii pe facebook pentru ca fanii săi să vadă ce înseamnă o mașină adevărată.

Bodi a ieșit din închisoare

În ceea ce îl privește pe fostul său soț Alex Bodi, aceasta a ajuns acasă după două luni de închisoare. Și acasă va rămâne pentru o perioadă de timp, pentru că a primit arest la domiciliu. El a fost așteptat de noua sa iubită, Daria Radionova care, spun sursele, i-a pregătit multe surprize. Alex va trebui să se supună legii și să meargă la poliție ori de câte ori este solicitat. În plus, nu are voie să părăsească locuința. După o lună, procurorii vor hotărî ce se va întâmpla cu afaceristul.

Citește și  Cea mai scăzută rată la vot din ultimii 30 de ani. Momentan, marele câștigător este PSD, cu un procent de 30%

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata