Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, episod șocant. Blonda a fost bruscată de afacerist

În fața restaurantului pe care cei doi îl frecventează, Bianca Drăgușanu a fost bruscată de iubitul său. Un prieten de-al lui Bodi îi dă blondei două palme peste cap.

A fost bruscată de Alex Bodi și a primit două palme peste cap de la prietenul acestuia. Un astfel de tratament a primit Bianca Drăgușanu zilele trecute.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, episod șocant. Blonda a fost bruscată de afacerist

La doar câteva zile de când Bianca și Bodi s-au împăcat, vedeta a avut parte de un lucru incredibil. Potrivit spynews.ro, aceasta a fost bruscată de iubitul său, în timp ce un prieten de-al acestuia i-a dat două palme peste cap. Ce s-o fi întâmplat între cei doi nimeni nu știe, dar comportamentul lui Alex Bodi spune multe.

alex bodi

Pe 1 septembrie, blonda a anunțat că s-a despărțit definitiv de afacerist

Cu doar două săptămâni în urmă, pe 1 septembrie, Bianca Drăgușanu a anunța că s-a despărțit definitiv de Alex Bodi, printr-un mesaj tranșant. Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Da, este adevărat. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi.

Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”. Pentru ca toată lumea să înțeleagă că nu-l mai vrea, blonda a spus că nu mai vrea ca numele ei să fie vreodată asociat cu cel al afaceristului. După doar câteva zile, cei doi au fost surprinși în parcarea unui mall, când aceeași Bianca Drăgușanu se ruga de Bodi s-o ia acasă.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.