Bianca Drăgușanu vrea să șteargă tatuajul cu Alex Bodi

S-a rupt lanțul de iubire între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. De data asta definitiv. Ca să uite de trecut, blonda vrea să șteargă și tatuajul cu Alex Bodi.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost plină de suișuri și coborâșuri, dar acum cei doi au ajuns la final. Vedeta vrea să șteargă și tatuajul cu Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu vrea să șteargă tatuajul cu Alex Bodi

Nu mai vrea să audă de Alex Bodi și și-a propus să trăiască liniștită. Pentru că vrea să uite totul, blonda a cerut ajutorul fanilor pe contul său de socializare. Potrivit spynews.ro, aceasta a postat un video în care le cere acestora să-i spună unde poate găsi un salon pentru a șterge tatuajul. Vedeta spune că acest tatuaj a avut o semnificație deosebită pentru ea, dar acum regretă că l-a făcut.

bianca dragusanu

”Mesajul” de pe piele al Biancăi nu este vechi, ci recent. Chiar cu puțin timp ca cei doi să se despartă definitiv. Dar blonda nu-l mai suportă și vrea să-l scoată cu orice preț, pentru a uita de tot ce i-a făcut bărbatul lângă care a stat timp de doi ani.  “Din capitolul greșelile tinerii… în tinerețea mea de vinerea trecută. Acest tatuaj îl regret săptămâna asta și insist să-l scot. Pentru că face parte din greșelile tinerii. Unde îmi scot tatuajul? Vreau să-mi repar greșeala făcută”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și  Cristi Borcea declarații tulburătoare despre problemele de sănătate. Ce se întâmplă cu afaceristul

Se roagă Domnului să o ajute să nu mai facă greșelile din trecut

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu spune că vrea ca în locul acestuia să facă alt tatuaj. Se pare că vedeta trece prin momente cumplite și s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Aceasta a pus pe contul de socializare și un apel către Divinitate în care spune că dorește ”să-i fie luminată calea”. “Doamne, ține-mă și păzește-mă și luminează, că nu vreau să mai fac greșeli pe care să le repet”, a mai spus Bianca Drăgușanu! Sursele spun că relația cu Alex Bodi i-a făcut foarte rău vedetei, care încearcă să scape de această povară și să-și revină.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.