Bianca Pop a vrut să se sinucidă

La doar câteva zile după ce a anunțat că a fost drogată și violată, Bianca Pop a vrut să se sinucidă.

Fosta ispită de la Insula iubirii trece prin momente groaznice. La puțin timp după ce a fost luată cu salvarea pentru că a fost drogată, aceasta a vrut să se sinucidă.

Bianca Pop a vrut să se sinucidă

Să o fi amenințat-o oare cineva pe Bianca Pop? A vrut să se sinucidă la puțin timp după ce a anunțat că a fost drogată și violată. Mai mult, aceasta s-a răzgândit în privința violului și a schimbat declarația. Drept urmare, ea a declarat doar că a fost drogată de cineva în club. În plus, potrivit impact.ro, ea susține că vrea ca justiția să îi facă dreptate. Mai ales că în urma drogului primit, timp de două zile nu a știut nimic din ce se întâmplă cu ea.

bianca pop

Mi-au pus în pahar. Mi-au furat banii din portofel

Bruneta susține pentru Antena Stars că s-a distrat în acel club, dar cineva i-a pus ceva în pahar. Mai mult, i s-au furat banii și telefonul: „M-au sunat niște persoane. Din cinci s-au făcut 35. Ne-am distrat, am băut. Mi-au pus un în pahar. Mi-au furat banii din portofel, mi-au furat telefonul. Două zile și două nopți n-am mai știut de mine. Nu am fost violată, nu am fost bătută, am fost drogată.

M-au pus să fac aceste chestii. Am ajuns să nu mai știu de mine. Tremuram de frică. Mi-a fost foarte rău, voiam să mă sinucid, plângeam chiar și după cațelul meu. Am refuzat internarea că am vrut să merg și la poliție, și la IML, dar nu am reușit”. În plus, Bianca spune că va dezvălui și numele celui care a adus-o într-o asemenea stare.

“Am avut și eu timp să-mi fac din nou Instagram. Vreau să vă spun că sunt la Secția 7 de Poliție pentru a da niște declarații pe care nu am reușit să le dau ieri și de aici mergem la IML ca să vedem ce s-a întâmplat, ce fel de substanțe au fost și să continuăm cu plângerile. Nu vă faceți griji, nu am fost violată. O să spun numele lui”, a declarat Bianca.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.