Bianca Pop e apărată de un interlop

După ce a fost drogată, Bianca Pop tremură de frică. Ca să fie sigură că e în siguranță, acum e apărată de un interlop.

„Vreau liniște pace, distracții și atât”, a declarat Bianca Pop. Pentru că îi este frică, după episodul greu prin care a trecut, aceasta e apărată de un interlop.

Bianca Pop e apărată de un interlop

În urmă cu puțin timp, Bianca Pop a trecut prin momente grele. Aceasta a fost drogată și apoi violată. Fosta ispită de la Insula iubirii, Bianca Pop, spune că nu mai e omul de altădată și vrea doar să trăiască în liniște și pace. Drept urmare, aceasta și-a luat un bodyguard. Dar nu orice fel de bodyguard, pentru că acum Bianca e apărată de un interlop.

King Kong din Berceni are grijă de Bianca Pop

Cel care are grijă ca Biancăi Pop să nu i se întâmple nimic este unul dintre liderii Clanului Sportivilor. Este vorba de Bebino, cunoscut ca și King Kong de Berceni. „Este un prieten bun, dar nici nu ne cunoaștem personal. Am eu alte relații. M-am lansat pe piața muzicală și o să merg la evenimente cu garda de corp.

bianca pop

Vreau liniște, pace, distracții și atât. (…) „M-am schimbat. Am grijă de mine. Am prieteni care m-au ajutat la greu. M-au făcut mai puternică, nu mai am cum să plâng. Numai râd, dansez, mă distrez. Vreau să îmi găsesc liniștea, să văd ce fac””, a povestit Bianca Pop, la „Star Magazine”. Bianca le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea și spun că nu va uita niciodată acest lucru. Pe de altă parte, ea a declarat că nu va mai merge la evenimente decât însoțită de paznicul său.

Drogată și violată

Bianca Pop a fost drogată și violată cu puțin timp în urmă. Ispita a trecut prin momente groaznice, motiv pentru care a fost internată în spital. Atât de șocată a fost de ce i s-a întâmplat, încât a cedat nervos și a fost la doar un pas de suicid. „M-au sunat niște persoane. Dsin cinci s-au făcut 35. Ne-am distrat, am băut. Mi-au pus un în pahar. Mi-au furat banii din portofel, mi-au furat telefonul. Două zile și două nopți n-am mai știut de mine. Nu am fost violată, nu am fost bătută, am fost drogată.

M-au pus să fac aceste chestii. Am ajuns să nu mai știu de mine. Tremuram de frică. Mi-a fost foarte rău, voiam să mă sinucid, plângeam chiar și după cațelul meu. Am refuzat internarea că am vrut să merg și la poliție, și la IML, dar nu am reușit”, a dezvăluit Bianca Pop, la Antena Stars.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.