Bianca Pop trece prin momente greu de gestionat. Iubitul a bătut-o. Ce decizie a luat bruneta

Îl iubește deși nu o merită după gestul pe care l-a făcut. Ce se întâmplă cu Bianca Pop.

Nu a luat în calcul (încă) să depună o plângere la poliție pentru violență domestică pentru că are sentimente profunde pentru George, bărbatul care a lovit-o. Dar Bianca Pop a luat o hotărâre decisivă. Se întoarce în România, cel puțin pentru o perioadă.

Eu dacă mă răzbun, mă răzbun altfel

„Se întâmplă, relațiile nu sunt perfecte. Știu că îl iubesc, știu că îmi doresc o familie și știu că nu merit să trec prin ceea ce trec. Sunt foarte tristă și foarte supărată! Nu am cuvinte să spun, știu că sufăr foarte mult, dar știu că este un om foarte bun. Este adevărat că m-a lovit.

Nu am depus nicio plângere, pentru că eu nu vreau să fac rău. Este foarte ușor să faci rău, dar eu nu fac rău.

Citește și  Mascații au intrat peste Alex Bodi. Afaceristul a fost dus la audieri la DIICOT

Eu dacă mă răzbun, mă răzbun altfel. Dacă cineva mă jignește sau mă lovește, eu pot să iert și știu că Dumnezeu le vede pe toate și le judecă.

Totul a început pentru că am vorbit cu fratele meu și i-am spus cum este George

Cel mai mult mă doare că am fost lovită, atât. Totul a început pentru că am vorbit cu fratele meu și i-am spus cum este George. Pentru atât, nu a existat altceva, nu am vorbit cu nimeni. M-am gândit să plec de acasă, dar eu sunt genul de om care iartă. I-am spus și mamei ce mi se întâmplă.

E vina mea că am iertat, dar a fost un om bun în viața mea. Vreau să mă întorc în România. Momentan nu ne-am despărțit. Am vorbit cu el frumos și i-am spus că nu este ok ce se întâmplă, că nu merit asta. Suferința mea cea mai mare este că nu am tată și nu merit să fiu lovită, umilită și jignită de nimeni. Vreau să am o viață liniștită, atât!”, a spus Bianca Pop, la Antena Stars.

Citește și  Blândă ca o pisică, dar când o enervezi scoate ghearele. Cu cine s-a bătut iubita lui Florin Ristei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata