Blândă ca o pisică, dar când o enervezi scoate ghearele. Cu cine s-a bătut iubita lui Florin Ristei

Frumoasa Naomi Hedman și Florin Ristei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de puțin timp, iar juratul de la X Factor pare mai îndrăgostit ca niciodată. Cu cine s-a bătut iubita lui Florin Ristei.

Caldă ca o felină ca la prima vedere, iubita lui Florin Ristei se poate transforma într-o panteră. Cu cine s-a bătut iubita lui Florin Ristei.

Blândă ca o pisică, dar când o enervezi scoate ghearele. Cu cine s-a bătut iubita lui Florin Ristei

De curând, Florin Ristei și-a făcut publică relația cu iubita sa, frumoasa mulatră Naomi Hedman. Puțini sunt însă cei care știu de trecutul acesteia. Ce a făcut cea supranumită Pantera de jurații de la Factor X? Un episod ciudat s-a petrecut la un concurs din Marea Britanie, unde tânăra a apărut la show-ul «Ex on the beach», potrivit voice over Romania. Având rolul de ispită, aceasta a atras unul dintre concurenți, iar iubita respectivului a făcut tot ce a putut ca să-și păstreze relația. Asta în pofida faptului că Naomi și-ar fi dorit o relație cu acesta. Ce a urmat? Cele două au ajuns la certuri și înjurăruri.

Citește și  Sorina Guță este în stare de șoc. Mai multe persoane i-au atacat familia, iar poliția nu a făcut nimic

S-a bătut cu iubita unui fost concurent

Se pare că cele două tinere s-au înfierbântat atât de mult, că au ajuns chiar să se păruiască. Se vede treaba că Florin Ristei ori nu a știut acest lucru, ori nu i-a dat importanță. Cântărețul este topit după actuala sa iubită și recent i-a prezentat-o mamei sale. El a declarat că au început să aibă sentimente unul față de celălalt după ce concurenta a ocupat unul dintre scaunele pe care le-a oferit Delia.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei. Chiar dacă mesajele nu prea plăcute au început să curgă, Florin nu a vrut să audă de nimic, ci doar de relația sa, informază voice over Romania.

Citește și  S-a aflat adevărul. De ce a fost bătută Daniela Crudu de fostul iubit

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a subliniat artistul.