Bombă aruncată de Oana Zăvoranu. Oana Roman, îndrăgostită de Pepe

Sunt de ceva vreme la cuțite, dar acum Oana Zăvoranu aruncă bomba. Oana Roman, îndrăgostită de Pepe.

Querida a început să scoată din sertar lucruri cu adevărat incredibile. Oana Zăvoranu a declarat că Oana Roman e îndrăgostită de Pepe.

Bombă aruncată de Oana Zăvoranu. Oana Roman, îndrăgostită de Pepe

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman e abia la început. Și nu este pentru prima dată când cele două își aruncă cuvinte grele. Mai nou, Oana a declarat un lucru totul neobișnuit. Mai în glumă, mai în serios, aceasta a spus că fiica lui Petre Roman e îndrăgostită de Pepe.  „Ea e prietenă cu Pepino și speră la el în secret”, a declarat bruneta pentru fanatik.ro. Acesta se pare că ar fi principalul motiv pentru care Oana e împotriva ei.

De ce le atacă Oana pe unele vedete din România

Totodată, Oana Zăvoranu a povestit și de ce șterge pe jos cu unele vedete care promovează tot felul de produse pe Instagram. „În primul rând, este penibil ce se întâmplă. Divele din România încep să facă reclame la pamperși și la unguent de hemoroizi, la supozitoare…

Citește și  Oana Zăvoranu, prinsă la înghesuială. Vedetele s-au aliat împotriva brunetei. O dau în judecată

oana roman

Gata, nu mai am iaurt în frigider, primesc, sau mai nou, Pepa Pig văd că primește și mere. (…) Care poză i-am furat-o eu cu fiica ei? Aia pe care ai pus-o tu? Ce să îți fur? Iaurtul? Merele pe care le folosești? Hainele pe care le iei din Dragonul Roșu și mai pui 100-200 de lei la geci să le faci reclamă?”.

Oana recunoaște că fanii îi semnalează ce fac unele vedete

De asemenea, Oana Zăvoranu a mărturisit că cele mai multe comentarii făcute de ea sunt ca urmare a solicitării fanilor. „Păi mie îmi trebuie două asistente să poată controla mesajele care îmi vin zi de zi. Oamenii îmi semnalează și îmi spun că sunt singura care îi mai răcoresc, că nu mai poate deschide omul Instagram-ul de câte reclame fac divele astea. Dincolo de toate și de pamfletul pe care îl fac, este un fenomen nociv pe care îl trăim, care trebuie ras din rădăcină. Ajung să își pună copilul în prim-plan, la haine, la torturi, mulțumiri pentru nu știu ce tort de ziua lor…”, a spus vedeta.

Citește și  Vrei să locuiești în orașul Villa Las Estrellas din Antarctica? Va trebuie să-ți scoți apendicele

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.