Bomba bombelor. Bianca Drăgușanu s-a rugat de Alex Bodi să o ia acasă

A spus că despărțirea dintre ea și afacerist e definitivă. Ulterior, Bianca Drăgușanu s-a răzgândit și s-a rugat de Alex Bodi să o ia acasă.

Bomba bombelor. Bianca Drăgușanu s-a rugat de Alex Bodi să o ia acasă

Ce să se fi întâmplat cu Bianca Drăgușanu? Pe 1 septembrie a anunțat că s-a despărțit definitiv de Alex Bodi, iar acum s-a rugat de el să o ia acasă. Să fie oare atât de îndrăgostită de bărbat încât să nu-și mai vadă viața fără el? Indiferent care e răspunsul, un lucru e clar. Conflictul dintre cei doi nu s-a terminat nici pe departe.

bianca dragusanu

Întâlnire de gradul zero în parcare la mall

Cu puțin timp în urmă, Bianca Drăgușanu care a declarat în multe rânduri că nu-l mai vrea pe Bodi, a avut o întâlnire de gradul zero cu acesta. Chiar în parcarea subterană a unui mall. Cei doi foști iubiți s-au certat, el fiind în mașină și la ea autoturismului lui Bodi. La un moment, spune spynews.ro, blonda s-a urcat lângă afacerist și a început să-l roage să o ia acasă. Departe de a ceda, acesta s-a enervat extrem de tare.

Citește și  Gina Pistol nu va mai prezenta emisiunea Chefi la cuțite

“Te rog frumos să ieși din mașină! Bianca, ieși afară din mașină, nu mai fă statusuri fake! Ieși tu afară din mașină, tu Bianca! Ce d***u, am ajuns să ne țigănim? Care vine acasă și care nu? Du-te acasă, tu, psihopato! Că nu ai cuvânt. Ești o nesimțită! Ai văzut cât te ține cuvântul! (…) ”Ce o să se întâmple la televizor.. Aia e grija ta! Te-ai folosit! Nu am făcut nicio alegere! Nu ai ce să cauți cu mine acasă! Te folosești de mine, femeie! Vrei să te folosești, asta e scopul tău!”, a tot strigat Bodi. Se vede treaba că, oricât de mult ar crede cineva că telenovela dintre Alex și Bianca s-a terminat, mai avem de urmărit multe episoade de acum încolo.

Citește și  Mirela Vaida nu mai suportă comportamentul Biancăi Drăgușanu și ia atitudine. „Dacă ești divă… ești mult peste și nu stai la discuții cu plebea”

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.