Bomba bombelor, marca Oana Zăvoranu. Pepe e homosexual

De când Pepe și-a anunțat divorțul, fosta sa soție, Oana Zăvoranu, vine cu totul felul de replici care de care mai tăioase. Acum aruncă bomba. Pepe e homosexual.

Pepe e homosexual? Oana Zăvoranu nu l-a menajat absolut deloc pe fostul soț și a pus punctul pe I. Să fie oare adevărat?

Bomba bombelor, marca Oana Zăvoranu. Pepe e homosexual

Oana Zăvoranu și Pepe se pare că nu au îngropat deloc securea războiului. Chiar și așa, absolut nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la ce urma să spună Querida. Potrivit cancan.ro, acum bruneta a venit cu o declarație absolut incendiară, afirmând că Pepe ar avea alt tip de orientare sexuală. Oana spune că a existat și o publicație care a scris că acesta este homosexual. Ea pune paie pe foc și spune că are ceva informații care atestă că acest lucru este adevărat.

„Eu am informații și o spun în premieră. Acum câțiva ani de zile m-am certat îngrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el că este homosexual. Hai să vă spun că și eu sunt în posesia unor mesaje care atestă că e homosexual. Se vorbește în oraș că lumea cam știe că omul are bucurii la băieți.

Normal că am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături. Eu nu zic că bag mâna în foc, așa mi s-a spus”, a declarat Oana Zăvoranu la Un show păcătos, cu ceva timp în urmă.

Oana spune că Pepe e praf la pat

Dar Oana nu se oprește aici și răscolește și mai mult trecutul, mărturind că Pepe nu se pricepe deloc la făcut amor. „Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa” a spus bruneta.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.