Bombă în showhizz. Iubita lui Dani Oțil a trăit o poveste de dragoste cu cântărețul Valentin Sanfira

Ambii sunt la un pas de căsătorie, dar abia acum s-a aflat. Iubita lui Dani Oțil trăit o poveste de dragoste cu cunoscutul cântăreț Valentin Sanfira.

Chiar dacă nici unul nu recunoaște acum nimic, bomba a explodat. Iubita lui Danil Oțil a trăit o poveste de dragoste cu cântărețul Valentin Sanfira.

Bombă în showbizz. Iubita lui Dani Oțil a trăit o poveste de dragoste cu cântărețul Valentin Sanfira

Potrivit cancan.ro, înainte de a deveni jumătatea celebrului prezentator Dani Oțil, fotomodelul Gabriela Prisăcariu a trăit o poveste de dragoste cu un cântăreț extrem de cunoscut. Este vorba despre Valentin Sanfira. Mai mult, sursele spun că aceștia nu s-ar fi despărțit în condiții prea bune. Se crede că cei doi ar fi fost împreună în perioada în care Gabriela era la show-ul Next Top Model de la Antena 1, iar relația lor s-ar fi consumat timp de câteva luni. Pentru ca actuala sa iubită să nu afle, se spune chiar că Valentin ar fi șters toate pozele cu aceasta, lucru făcut ulterior și de Gabriela.

Citește și  Oana Radu e transformată total din cauza operațiilor estetice

valentin si safira

Valentin se va căsători curând cu cântăreața Codruța Filip

Pentru că îi plac femeile frumoase, Valentin nu a pierdut timpul și a găsit o altă superbă domnișoară. Este vorba de Codruța Filip, care este nu doar cântăreață, ci și consilier la Ministerul Sănătății. „Ne-am întâlnit la o emisiune și m-am îndrăgostit pe loc. M-am dus la ea, i-am făcut complimente, s-a uitat la mine și mi-a zis că nu sunt sănătos.

Apoi i-am scris pe Instagram și am ieșit împreună cam după o luna. Mi-a dat cu flit mult timp. Dar am scos-o la shaorma. Îmi place mult și d-aia mă însor, mi-am cam dorit lucrul asta pentru că am făcut cam toate nebuniile”, a mărturisit Sanfira. Pe de altă parte, cântărețul șarmant a avut legături și cu Cosmina Adam, nimeni alta decât actuala asistentă a emisiunii Acces direct. În ceea ce o privește pe Codruța Filip, aceasta urmează să participe la emisiunea X Factor și speră că va câștiga.

Citește și  Răzvan Simion și-a luat iubita la filmări, la malul mării. Prezentatorul și Dani Oțil au făcut prima fotografie de familie

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.