Bombă în sportul românesc. Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Afaceristul a confirmat divorțul

Toni Iuruc a confirmat divorțul pentru Fanatik și a amintit totodată că este ultima dată când va mai vorbi despre acest lucru.

Cei doi s-au certat acum trei săptămâni

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!“, a spus Toni Iuruc.

Potrivit informațiilor oferite de Antena 1, cei doi se pare că ar fi avut o ceartă cu trei săptămâni în urmă. Simona a fost extrem de afectată, acesta fiind și motivul pentru care a pierdut la US Open în primul tur. Simona și Halep au stabilit de la bun început că, în cazul unui divorț, nu vor împărți nimic din avere.

Citește și  Nicușor Dan, declarații incendiare după ce a câștigat fotoliul de primar al Capitalei

Este al treilea divorț pentru Iuruc

Se pare că afaceristul nu are deloc noroc în dragoste, divorțul de Simona Halep fiind al treilea divorț din viața lui Iuruc. Prima soție a lui Toni a fost frumoasa Alina, un fost fotomodel, dar cei doi nu au rezistat împreună prea mult.

Sursele spun că aceasta provenea dintr-o familie bogată și era obișnuită cu mult lux, pe care afaceristul nu i l-a putut oferi, așa că s-au despărțit. Din iubirea celor doi a rezultat însă un copil. N-a durat mult și Iuruc s-a îndrăgostit lulea de altă frumusețe.

Cei doi au făcut cununia civilă și o petrecere pe cinste la Mamaia. Dar nici acum Iuruc n-a avut mai mult noroc, pentru că, spun sursele, femeia ar fi avut o relație paralelă. Când cei doi și-au spus adio, femeia era însărcinată în cinci luni, dar Iuruc nu a recunoscut copilul, bănuind că nu era al lui.

Citește și  Viitoarea soție a lui Speak, plină de operații estetice