Bordel la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. O asistentă și un medic au făcut sex lângă bolnavii de la ATI

La Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, o asistentă și un medic au făcut sex lângă bolnavii de la ATI. Cei doi sunt acum cercetați de Comisia de disciplină a unității spitalicești.

O sesizare anonimă transmisă conducerii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a anunțat că o asistentă și un medic au făcut sex lângă bolnavii de la ATI.

O asistentă și un medic au făcut sex lângă bolnavii de la ATI

Un medic și o asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu au făcut medicina de râs. Cei doi nu au mai rezistat tentației carnale și au făcut sex chiar lângă bolnavii de la ATI. „Conducerea unităţii spitaliceşti a înaintat sesizarea Consiliului Etic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Cerând, cu celeritate, o analiză fermă şi clară a celor relatate sub semnul anonimatului.

Pentru că ne dorim ca din corpul medical să facă parte oameni verticali şi dedicaţi meseriei. S-a dispus şi constituirea unei comisii de cercetare disciplinară ce trebuie să vină cu rezultat clar asupra situaţiei până pe data de 27.11.2020. Astfel de comportamente nu ne fac cinste şi nu pot fi tolerate. Cu atât mai mult cu cât, traversăm o perioadă grea, o perioadă în care colegii medici muncesc până la epuizare pentru a salva vieţi“, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Reclamația a fost făcută de fostul iubit al asistentei

Cine a dezvăluit iubirea dintre cei doi? Potrivit adevarul.ro, chiar iubitul asistentei care, orbit de gelozie, a vrut probabil să-I dea o lecție femeii. Interesant este și faptul că medicul amant a făcut parte, la un moment dat, din conducerea spitalului.

„În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…). Asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. (…)”, se arată în sesizarea trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

Mai mult, colegii spun că medicul și asistenta obișnuiau să se închidă ore întregi în cabinetul medical ca să întrețină relații intime. „A transformat secţia ATI şi COVID într-un adevărat bordel. În sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet. Unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“, spun sursele.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.