Brigitte Pastramă a fost părăsită. Florin a plecat fără să spună unde

O nouă ceartă în familia Pastramă l-a făcut pe Florin să plece de acasă. Brigitte a fost părăsită.

A plecat fără acte și telefon. Brigitte Pastramă a fost părăsită și nu știe ce să facă în aceste condiții.

Brigitte Pastramă a fost părăsită. Florin a plecat fără să spună unde

Săptămâna și cearta în familia Pastramă. Bruneta a fost părăsită de soțul său. Cei doi au avut din nou un scandal și bărbatul a plecat fără acte și fără telefon. Potrivit spynews.ro, de frica soțului, fosta parteneră a lui Ilie Năstase s-a încuiat în baie. Când a ieșit de acolo, acesta nu mai era de găsit. Ciudat este și faptul că bărbatul a plecat îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou.

Se va întoarce în București, doar cu copiii, fără bărbat

Cei doi au plecat la Timișoara pentru că bruneta a avut nevoie de o nouă intervenție estetică la buze. Doar că s-au certat din nou și Florin a dispărut fără urmă. Sursele spun că Brigitte nu știe ce să facă în acest moment. Să-l caute sau să revină în București și să-și vadă de viața ei. Cel mai sigur ea va veni în Capitală doar alături de copii.

brigitte si florin

A fost bătută în parcare

Cu puțin timp în urmă, Brigitte a fost bătută în parcare de soțul ei. Acesta nu s-a mai putut abține și în enervat peste măsură, și-a trântit soția la pământ. Mai mult, martorii spun că acesta urla din toți plămânii, De ce nu te potolești, fă? Una dintre persoanele care au asistat la acest moment, au sunat la 112 speriați că femeii i s-ar putea întâmpla ceva și mai rău. Înainte de acest episod, Brigitte a mai fost odată și în shaormeria pe care cei doi o au împreună.

„Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu. Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific, a declarat vedeta.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.