Brigitte Pastramă și-a văzut visul cu ochii. De acum, trăiește exact ca o prințesă

E momentul ca Brigitte Pastramă să fie pe deplin fericită. Ea spune că merită din plin după toate necazurile care i-au dat viața peste cap.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit să-și vadă visul împlinit. Și-a cumpărat apartament în Dubai care a costat 400.000 de euro.

Asta după ce și-a luat țeapă cu prima casă, când a dat banii de avans, apoi a făcut eforturi uriașe ca să-i recupereze. Este o casă cu 2 dormitoare, nu cu trei cum și-ar fi dorit și numără zilele până când va primi cheile.

Nsu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata”

”Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie.

Citește și  Trucul pe care Romanița Iovan îl folosește ca să se mențină în formă

brigitte sfat

Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună.

Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună.

Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania.

Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click.

Citește și  Sorina Manelista îi ține piept lui Nicolae Guță. "Mie nu mi-a dat în viața lui un ban, un leu, să nu mintă, că nu ne jucăm cu Dumnezeu"

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata