Brigitte Sfăt a ajuns în spital. Bruneta a suferit o operație. Florin nu a dat nici un semn de viață

Chiar dacă a anunțat că divorțează, cu sănătatea nu te joci.

De pe patul de spital, Brigitte și-a anunțat fanii că are o problemă medicală gravă și a suferit o intervenție chirurgicală, publicând în acest sens și o imagine în care era cu branulă la mână.

Pe de altă parte, ea spune că a primit întotdeauna ajutor de la Dumnezeu.  „Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit deosebit de grea, Domnul Iisus m-a vegheat tot timpul. Acum sunt bine”, a scris Brigitte pe Instagram.

A călcat Florin strâmb?

Nu demult, ea a mai trimis un mesaj la adresa lui Florin, în care sugerează că Florin nu a fost ușă de biserică.

„Căsătoria să fie ținută în toată cinstea, și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe cu**ari și pe preacu**ari”, este textul din Biblie postat de Brigitte.

Citește și  Mihaela Cernea s-a sucit. După ce a declarat că a fost lovită de fostul soț, acum o întoarce ca la Ploiești

S-a săturat de agresivitatea soțului

Se pare însă că motivul principal pentru care Brigitte a spus stop relației este faptul că Florin a fost extrem de violent în timpul mariajului lor.  „Au venit doi oameni și m-au întrebat: ‘Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?’.

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru”, a spus Brigitte pentru Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata