Brigitte Sfăt trece prin momente grele. A fost bătută de soțul ei, în stradă

Relația pe care Brigitte Sfăt o are cu soțul ei nu e nici pe departe una normală. Recent, bruneta a fost bătută în stradă.

În parcarea unui supermarket din sectorul 2 al Capitalei, Brigitte Sfăt a avut parte de un episod umilitor. A fost bătută de soțul ei.

Brigitte Sfăt trece prin momente grele. A fost bătută de soțul ei, în stradă

Cum poate iubi o femeie un bărbat violent? E greu de răspuns la o astfel de întrebare și probabil nici Brigitte Sfăt nu o poate face. Nu de altceva, dar nu e prima dată când vedeta are parte de violență.

Recent, Brigitte a fost bătută de soțul ei, în parcarea unui supermarket. Femeia a fost pusă la pământ, iar martorii care au încercat să o ajute au fost imediat alungați de Florin Pastramă. Tu și cu toată familia ta. Fă! Nu te potolești, fă?” , urla din toți plămânii bărbatul, iar cei care au văzut momentul, au rămas fără cuvinte.

Citește și  Bianca Drăgușanu, plină de vânătăi. E posibil ca diva să fi fost bătută

brigitte si florin cununie

Martorii au sunat la 112

Sursele spun că la un moment dat Brigitte a reușit să se ridice de la pământ și s-a refugiat în mașină. Florin a rămas însă în stradă să se certe cu martorii care între timp au sunat la 112. Nu este însă pentru prima dată când fosta soție a lui Ilie Năstase a avut parte de un asemenea comportament din partea lui Pastramă.

Cu doar două luni în urmă, aceasta a primit o altă corecție în shaormeria pe care cei doi o au în Colentina. Totul a fost atunci filmat de camerele de luat vederi din magazin. Și atunci, Brigitte a fost trântită la pământ de loviturile soțului. Deși o țară întreagă a văzut ce s-a întâmplat, Brigitte nu a recunoscut atunci nimic, ba mai mult, i-a și luat apărarea soțului. “Scenele sunt vechi, nu de acum.

Citește și  Brigitte Pastramă are secretar și contabil nou. Nu veți crede cine stă lângă brunetă

Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat bruneta pentru click.ro.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.