Brigitte Sfăt umilită de fiica sa Sara. Bruneta e disperată

Are probleme cu băiatul, iar mai Brigitte Sfăt a declarat că a fost umilită de fiica sa, Sara.

Pozează într-o femeie fericită, dar Brigitte Sfăt a spus că a fost umilită de fiica sa. Aceasta are un comportament nepotrivit.

Brigitte Sfăt umilită de fiica sa Sara. Bruneta e disperată

Numai mamă să nu fii… Brigitte Sfăt e supărată și mărturisește că a fost umilită de fiica sa, Sara. Vedeta susține că vinovatul pentru comportamentul total nepotrivit al acesteia este fostul soț, Ovidiu Torj. Bruneta e sigură că fetița ei, în vârstă de 13 ani, este influențată de tatăl ei și vine schimbată după ce îl vizitează.

“De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat aceasta la Antena Stars.

brigitte sfat

Cine e Ovidiu Torj

Despre Ovidiu Torj se cunoaște faptul că este un personaj controversat din Timișoara cu care Brigitte și-a unit destinul în anul 2007. Din nefericire, relația nu a mers, iar cei doi s-au despărțit. Deși au trecut mulți ani de atunci, cei doi nu au îngropat securea trecutului.

În prezent, în viața vedetei se află Florin Pastramă

Cu actualul soț, Florin Pastramă, bruneta a făcut nunta acum un an. Totul a fost minunat, însă nici relația cu acesta nu este doar lapte și miere. În ceea ce privește motivul divorțului de Ilie Năstase, Brigitte spune că totul a pornit de la fiul său. “Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum (…). I-am dat niște bani care i se cuveneau (n.r.: lui Robert Sfăt), după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani. Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu”, susține aceasta.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.