Cabral și Adela Popescu sunt șocați de ce au văzut în Republica Dominică. Și sunt doar la început

Cei doi prezentatori au spus că e cumplit în junglă din cauza țânțarilor care i-au ciuruit și i-au compătimit pe concurenți. Dar cei doi sunt împreună și se susțin reciproc, iar asta e cea mai contează.

E o umezeală de Doamne ferește! Nenorocire

“După cum bine vedeți, suntem în junglă! E o umezeală de Doamne ferește! Nenorocire! (…) Și ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri, a apus Cabral. Imediat a venit cu completările și colega Adela Popescu: Și niște țânțari…

Ideea este în felul următor: după o călătorie de 20 de ore cu avionul, am ajuns în nenorocirea asta de junglă, unde nu ne e ușor!

Încercăm să ne acomodăm puțin cu fusul orar. Vă zicem sincer că nu-i dorești asta nici unui dușman, dar unuia cu care n-ai nimic de împărțit, să nu mai zic prieten.”

„Adela este genul de partener atent”

De asemenea, Cabral a spus că e foarte mulțumit că  o are pe Adela colegă într-un asemenea proiect, pentru că e un partener foarte atent. “Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe.

Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor și, desigur, și publicului, că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci.”, s-a destăinuit, potrivit Protv.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata