Călin Geambașu și Petre Geambașu au intrat din nou în război. Fiul și-a dat tatăl în judecată

La un moment părea că lucrurile s-au liniștit între cei doi, acum însă Călin l-a chemat pe celebrul cântăreț în fața judecătorilor. Ce l-a supărat atât de tare.

Călin spune că nu mai suportă denigrările tatălui și îi reproșează foarte multe lucruri, fiind deranjat de reacția lui Petre, care a spus cu ceva timp în urmă că a vrut să-și incendieze mama.

Contactat de Fanatik, Petre susține că nu-l interesează deloc ce face fiul său. ”Nu am nimic de comentat. Călin poate să spună ce vrea el, să facă ce vrea el”, a fost singurul comentariu al lui petre. Primul termen al procesului a avut loc luna trecută, dar s-a amânat pentru data de 14 septembrie.

Ce au de împărți cei doi artiști

Neînțelegerile dintre Călin Geambașu și tatăl său, Petre Geambașu, datează de circa cinci ani de zile. Tot de atunci, Petre Geambașu susține că fiul său se ține de ”alte treburi”.

Totuși, în urmă cu mai bine de doi ani de zile, ei au fumat pipa păcii de Crăciun, când Petre și-a vizitat fiul și nepotul, pe DaVin, acum în vârstă de 13 ani. Dar împăcarea lor nu a a durat prea mult. Tocmai când părea că lucrurile s-au așezat între ei, iată că scandalul dintre tată-fiu a reizbucnit. A

nul trecut, Petre Geambașu a publicat un filmuleț pe internet, prin care ar fi vrut să arate că, în adolescență, Călin a vrut să își incendieze mama.

“Procesul este ultima mea șansă de a-i trezi conștiința bătrânului impostor”

Călin Geambașu susține că și-a dat tatăl în judecată, pentru a se apăra de acuzațiile acestuia la adresa lui. Fiul lui Petre Geambașu spune că va demonstra cum stau lucrurile, cu ajutorul unei expertize. Artistul a mai afirmat că a evitat să vorbească despre acest subiect legat de tatăl lui, pentru a lăsa instanța să se pronunțe.

”Îmi propusesem să nu vorbesc deloc despre subiect, ca drept dovadă că nu e ceva de ultimă oră. Acțiunea împotriva alegațiilor și denigrărilor “la acoperire” ale lui Nero e o acțiune a mea de apărare deschisă de acum jumătate de an, acțiune ce vizează mai multe fapte, ocazie cu care se va demonstra prin expertiză avizată și impostura din ultimele decenii ale ‘maestrului scamator. (…) ”Putin ăsta” cu valiza lui, nu s-a prezentat la primul termen de judecată, spunea în paralel că presimte că va avea nevoie de ambulanță, nu și-a delegat nici avocat și nici nu a trimis motivare pentru neprezentare. Partea vătămată, eram prezenți, având reprezentare prin Av. Ioana Badragan.

Parcă un denigrator nu ar fi complet dacă nu ar fi și laș… Cum așa, “Putin cu valiza nucleară” cerea anticipativ ambulanță? I-am citit “Valiza nucleară”; o veritabilă paradă din carton. De asta a și absentat nemotivat, fiindcă știa că e afundat în negare și absurd.

Procesul este ultima mea șansă de a-i trezi conștiința bătrânului impostor… Aș vrea să pot spune Taty din nou. Doar să merite. yo asta măsor la un om: sinceritatea și puterea de asumare prin demnitate. Mai exact, caracterul”, a afirmat Călin.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata