26 27

Cântăreața Bibi i-a spus adio lui Antonio Pican. Artistul este distrus. Iată primele declarații

Când cântăreața Bibi a anunțat despărțirea de Antonio Pican, fanilor nu le-a venit să creadă. Iată ce s-a întâmplat între cei doi.

Cântăreața Bibi i-a spus adio lui Antonio Pican. Artistul este distrus. Iată primele declarații

Despărțirea de Bibi, l-a adus pe Antonio Pican într-o stare greu de descris în cuvinte. Într-un interviu recent, el a fost reticent cu privire la motivul care a stat la baza despărțirii de Bibi, însă a mărturisit că a scos o piesă pentru a le transmite celor care îi iubesc muzica ce simte în aceste momente. Refrenul piesei sună așa: ”Am sufletul cioburi, cioburi de iubire / Îți aduci aminte câte jurăminte / Am sufletul cioburi, cioburi de iubire / Vei râmâne doar o amintire… ”

Cei doi au fost împreună doi ani

Pe de altă parte, el spune că cei doi ani în care lângă el a fost Bibi sunt cei mai frumoși din viață și regretă enorm că au ales să meargă pe drumuri separate. ”Au fost doi ani frumoși, plin de sentimente sincere și iubire, însă din păcate, drumurile noastre s-au separat.

Citește și  Ella de la Puterea dragostei e dependentă de alcool

Am crescut împreună și ne-am învățat reciproc lucruri frumoase, am trăit momente deosebite care acum vor rămâne doar niște amintiri. În aceste momente, cuvintele sunt de prisos…Singurul mod pentru a vă transmite ceea ce simt este muzica”, a notat Antonio Pican pe rețelele de socializare.

Bibi a vorbit despre încercările de care a avut parte în relație

Pe de altă parte, Bibi a spus pe rețelele de socializare că relația ei cu Bibi a fost pe cât de frumoasă, pe atât de plină de încercări. ”A fost frumos cât a fost… Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici. Însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate”, au fost cuvintele artistei.