Care a fost ultima dorință a lui Diego Maradona

25 noiembrie va rămâne cea mai neagră zi în istoria fotbalului internațional. Ziua în care Diego Maradona a murit. Care a fost ultima dorință a lui Maradona.

Într-un interviu publicat pentru France Football, inegalabilul Diego Maradona a mărturisit ultima dorință.

Care a fost ultima dorință a lui Diego Maradona

Moartea lui Diego Maradona a venit ca un șoc pentru întreaga lume. Mai ales că pe 30 octombrie, când a împlinit 60 de ani a mărturisit și la ce visează.  Care a fost ultima dorință a lui Diego Maradona? „Visez să mai înscriu un gol Angliei, dar cu mâna dreaptă”, a spus geniul fotbalului. Ulterior, spun jurnaliștii, a încpeut să râdă în hohote, rememorând unul dintre cele mai importante meciuri ale carierei. Golul secolului despre care se va vorbi mereu a fost înscris pe 22 iunie 1986. „A fost mâna lui Dumnezeu”, a spus atunci argentinianul.

maradona

Cele mai dureroase mesaje după moartea lui Maradona

Potrivit gsp.ro, la scurt timp după ce Maradona a murit, au început să curgă mesaje dureroase. „Mulțumim pentru tot, Diego. Clubul nostru își exprimă condoleanțele după trecerea în neființă a lui Armando Maradona, o icoană a fotbalului” , au spus cei de la FC Barcelona. La rândul său, Pele a spus câțeva cuvinte care a impresionat întreaga lume a fotbalului: „Într-o zi, ne vom juca cu o minge în ceruri, sunt sigur”.

Maradona, un dar oferit fotbalului

„Nu voi uita niciodată performanța lui de la Cupa Mondială din Mexic, deși aveam doar 8 ani. N-am mai văzut așa ceva de atunci!”, a mărturisit și Jamie Carragher. Iar cei de la BBC au titrat: „Maradona a fost un geniu”. „Suntem profund îndurerați de aceasta veste. Maradona, un dar oferit fotbalului! Sincere regrete după dispariția lui Diego”, a fost declarația Premier League. Și cei de la FC Sevilla au spus cuvinte frumoase pentru Maradona: „Un erou pentru țara noastră și pentru fotbal, în general. Unul dintre ce mai mari jucători din istoria fotbalului”. Nu în ultimul rând, Andriy Shevchenko a mărturisit: „Întotdeauna mi-ai oferit emoții și zâmbete. Odihnește-te în pace, legendă!”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.