Care este marea durere a lui Alexandru Arșinel. De ce îi este cel mai dor actorului

Marele actor Alexandru Arșinel a făcut mărturisiri dureroase. Care este marea durere a lui Alexandru Arșinel.

Una dintre stelele teatrului de revistă românesc, Alexandru Arșinel, a făcut mărturisiri dureroase. De ce îi este cel mai dor actorului.

Care este marea durere a lui Alexandru Arșinel. De ce îi este cel mai dor actorului

Mărturisiri dureroase făcute de Alexandru Arșinel. Actorul a făcut declarații de suflet atât despre soția sa, cât și despre marea actriță, prietena lui de o viață, Stela Popescu. În 2016, soția lui Alexandru Arșinel, a căzut pe scări și din acel moment a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. Într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, marele actor a declarat că îi este dor de partenera sa de viață.

“Îmi lipsesc câteva ființe. Cel mai mult îmi lipsește fratele meu, Petrică. Era mai mare cu cinci ani decât mine. Apoi, îmi lipsește Marlena, soția mea, în starea ei cea normală. O animatoare de viață și de bună dispoziție extraordinară. Îmi lipsește privirea ei întotdeauna optimistă. Acum are o privire extrem de tristă… așa o prind câteodată, că îmi piere orice dorință. N-aș dori să păstrez prea mult imaginea privirii ei când e tristă. Îmi lipsesc multe. Pornind aproape de la zero, toată viața am avut câte o dorință.

Citește și  Aveți nevoie de cazare? Garsoniera de lux a lui Dorian Popa vă așteaptă

arsinel si sotia

Tot timpul am luptat pentru a-mi îndeplini o dorință. Și tot timpul a fost nevoie de bani. Atunci, am muncit enorm de mult și în foarte multe direcții, căutând surse de a face rost de acel minim necesar care să-mi dea o anumită satisfacție în viață. Ca să-mi mulțumesc soția, să-mi pot ajuta copiii, să mai fac câte un gest de generozitate. Am fost permanent băgat în morișca vieții mele”, a mărturisit Alexandru Arșinel.

De Stela îmi este dor tot timpul

În același timp, Arșinel a vorbit și despre marea actriță Stela Popescu, care i-a fost parteneră ani la rând. ”De Stela îmi este dor tot timpul. Tot uitându-mă prin cărțile astea de amintiri, îmi aduc aminte de o groază de lucruri, momente, întâlniri, vizite, premiere, tări, orase, public, continente… Am trăit o viață extrem de încărcată, mai ales după Revoluție, am văzut peste 30 de țări, unde am realizat peste 100 de spectacole cu ea și excelentul regizor Dan Puican… Enorm de multe spectacole am jucat, pentru mulți oameni, în lume”, a menționat Alexandru Arșinel.

Citește și  Andreea Esca spune totul despre frumusețea sa. Ce secrete le dezvăluie doamnelor