Care este piatra sacră a fiecărei țări

otrivit legendei, oamenii se puteau strânge în jurul unui cristal și prin concentrare, puteau anula gravitația pietrelor masive ridicându-le la înălțimea dorită fără alt efort. Care este piatra sacră a fiecărei țări.

Vracii vremii cunoșteau tot cu ajutorul cristalelor canalele corpului energetic al omului și transmiteau celulelor informația de vindecare. Care este piatra sacră a fiecărei țări.

Care este piatra sacră a fiecărei țări

China se lăuda cu jadul, Persia folosea agatul ca să descopere comori. Iar Tibetul se bucură de turcoaz, despre care se spune că-și schimbă culoarea după starea sufletească a celui care o purta și se spărgea din senin, când stăpânul trecea în neființă. Despre egipteni se spune că au investit cristalele cu puteri magice. De altfel, piramida lui Keops se crede că ar fi avut în vârf un cristal. Iar fețele colosului ar fi fost acoperite cu dale de porfir, o rocă care asigura protecția mormântului. Și până în ziua de astăzi s-a păstrat blestemul faronilor care spune că acela care va tulbura liniștea faraonilor, își va găsi sfârșitul.

Cum se poartă cristalele

De mii de ani, cristalele au fost purtate și ca bijuterii pentru că ajută la stabilitatea emoțională și echilibrul psihic. Purtate la mâna dreaptă, cristalele eliberează de orice energie negativă și transmit energie benefică spre alte persoane, în timp ce puse la mâna stângă asigură protecție și energizează organismul. Despre ametist se spune că întărește voința celui care îl poartă și apără purtătorul de farmece, hematitul conferă bună dispoziție și protejează organismul de energiile de joasă vibrație, acvamarinul asigură o mai bună comunicare cu cei din jur, agatul fortifică organele sexuale, citrinul atrage încrederea și prosperitatea, în timp ce cristalul de cuarț întărește comunicarea cu subconștientul și se utilizează chiar și la vizualizarea viitorului. Potrivit acvaria.com, cerceii își îndreaptă energia spre zona capului, zona urechilor fiind extrem de receptivă la influențe.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.