Carmen de la Sălciua a fost amenințată cu moartea. Cine îi vrea răul vedetei

La început a crezut că e o glumă nelalocul ei, însă mesajele nu încetează. Vedeta a ajuns să spună că nu mai știu cum să rezolve această problemă și e din ce în ce mai speriată. Până să-l găsească pe cel care comportă așa, ea a luat o hotărâre: va bloca orice internaut care nu se comportă normal.

Sunt sătulă de ce se spune în mediul online

„Nu mă suporți, ieși de pe pagina mea… dacă nu, te scot eu! De ani de zile tac și vă las să scrieți ce vă taie capul! De acum îmi simplific viața… Block. Pur și simplu, sunt sătulă de tot ce se spune în mediul online, de tot ce se scrie. Oamenii sar calul, la mine s-a sărit deja calul.

Mă gândesc că, dacă trăim în lumea asta, te poți aștepta ca la capătul străzii să te aștepte cineva să-ți dea în cap. Deci, de când am citit mesajul, acel mesaj urât cu sper să mori, numai la asta mă gândesc. Cine știe ce poate să-ți facă un astfel de om.

A început să devină o modă și a început să fie apreciată foarte mult treaba asta cu oamenii care jignesc și sunt foarte apreciați

Nu știu ce să zic. Probabil, peste ceva timp, dacă lumea e rea și nu poți să-ți faci meseria în liniște… Mie îmi place să-mi fac meseria în liniște, îmi place să cânt muzică frumoasă. Spre exemplu, am văzut festivalul ăsta, Untold, și când am văzut pe TikTok foarte multe videoclipuri… nu-i concertul ăla pozitiv cu care tineretul să se mândrească, cum erau concertele mai demult.

De exemplu, să mergi la un concert și lumea să nu stea să vorbească urât pe scenă. A început să devină o modă și a început să fie apreciată foarte mult treaba asta cu oamenii care jignesc și sunt foarte apreciați. Și atunci, nu știu dacă într-un viitor foarte apropiat, dacă lucrurile vor sta tot așa sau mai rău, nu știu ce voi face”, a spus Carmen de la Sălciua.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata