Carmen de la Sălciua și Jador formează un cuplu

Au apărut tot felul de zvonuri despre Carmen de la Sălciua și Jador că formează un cuplu.

În ultima perioadă, Carmen de la Sălciua și Jador sunt mai fericiți ca niciodată. Tot mai mulți spun că cei doi formează un cuplu.

Carmen de la Sălciua și Jador formează un cuplu

Fostul concurent de la Puterea dragostei și frumoasa Carmen de la Sălciua se pare că formează un cuplu. Cei doi au anunțat inițial că vor avea o colaborare pe plan muzical, apoi se pare că cei doi au trecut la o altă relație. În scurt timp, cei doi vor lansa o piesă pe care au filmat-o de curând împreună. Chiar dacă nici unul dintre ei nu a recunoscut că s-ar iubi, internauții speră că între Carmen și Jador s-a aprins scânteia. Pentru a le răspunde fanilor care îi iubesc, Carmen a făcut și ceva lămuriri.

„Nu mă așteptam la așa ceva. Adică, nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Este un tip foarte, foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară.”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua, potrivit WowBiz.ro.

carmen de la salciua

S-ar putea ca lumea să simtă chimia dintre noi

Dar Carmen nu s-a oprit aici. Fanii au rămas surprinși când aceasta l-a lăudat pe Jador. Ea a menționat că este un tip carismatic și extrem de muncitor, dar mai ales profesionist. Nu în ultimul rând, cântăreața a specificat că a făcut-o să se simtă extraordinar de bine la filmări.  „Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, și precizez că e vorba doar de o amiciție, mai ales având în vedere faima lui.”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Operațiile estetice au schimbat-o complet

Una dintre cele mai urmărite cântărețe din România nu a arătat însă atât de bine ca acum. Ea s-a transformat total în urma operațiilor estetice. ”Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie! Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea!”, a scris artista pe o rețea de socializare.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.