Carmen Grebenișan se înrudește cu prietena sa, Alina Ceușan. Va fi nașă pentru micuț

Frumoasa Carmen Grebenișan este cât se poate de fericită pentru că va fi nașă pentru bebelușul Alinei Ceușan.

Cea mai bună prietenă a Alinei Ceușan, Carmen Grebenișan, va fi nașă pentru copilul prietenei sale.

Carmen Grebenișan se înrudește cu prietena sa, Alina Ceușan. Va fi nașă pentru micuț

Cea mai bună prietenă a bloggeriței Alina Ceușan va fi nașă pentru cel mic. Într-un interviu dat pentru revista viva.ro, Carmen Grebenișan a declarat că abia așteaptă să devină nașă. „Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!”, a dezvăluit aceasta în exclusivitate pentru revista Viva!.

Care e relația dintre cele două prietene

Întrebată dacă s-a certat vreodată cu Alin Ceușan, aceasta a spus că nimeni nu a putut interveni în prietenia pe care acestea o au.  „Da, ne-am certat odată, din cauză că nu spăla niciuna dintre noi vasele. Asta era în primul an de facultate, practic primul nostru an de prietenie.

alina ceusan

Ne-am mai certat odată, într-o excursie în Marrakesh, din cauza unor agrafe de păr, deci vă dați seama cam la ce nivel au fost certurile, în maximum 10 minute s-au atenuat și am și uitat de ele. (…)  Adică n-am uitat, ne amintim cu zâmbetul pe buze de ele, dar atât au fost, chiar niciodată nu s-a întâmplat nimic mai mult între noi și mereu am fost de acord una cu cealaltă și ne-am susținut. Așa a fost să fie, totul a fost foarte organic, nimic forțat, a fost potrivire perfectă de caractere.”, a declarat Carmen.

Cel mai frumos moment a fost când a fost cerută în căsătorie

Unul dintre momentele pe care Carmen nu le va uita niciodată este cel în care a fost cerută în căsătorie. Emoția a fost la ea acasă și totul dezvăluit prietenilor de pe Instagram. Bineînțeles că alături de Carmen a fost Alina, care a filmat totul.  „Felicitări. Suntem atât de fericiți pentru voi! Viața începe din nou, acum!”, a declarat aceasta. Carmen s-a despărțit de fosta sa relație după ce a revenit de la participarea de la Asia Express.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.