26 27

Carmen Harra îi dă o veste rea Biancăi Drăgușanu. Nu crede că va rămâne cu Bădălău

Au aceștia șanse să rămână împreună? Iată ce spune clarvăzătoarea Carmen Harra.

Este o relație temporară

Celebra precizătoare susține că relația dintre cei doi nu ar fi una de durată, iar vinovată de această situație ar fi Bianca, care veșnic are ceva de reproșat și comentat. Și asta pentru că a intrat în această relație cu aceleași greșeli pe care le-ar fi făcut și în trecut.

„Ea a pierdut șansă asta și a rămas cu niste karme nerezolvate. Nu prea dau șanse relației cu Gabi Badalau. Aș vrea să îi dau. Este o fata frumoasa, a luptat să ajungă, însă nu îi dau șanse.

Este o relație temporara. Face aceleași greșeli că în trecut. Aceasta relație nu ar nici susținere din partea familiei lui, sunt mulți opozanți din multe puncte de vedere. Relația nu vă rezista decât cât vă fi atracția fizica.

Citește și  Gianina Ilieș, declarații dureroase despre divorț. Vrea să devină din nou mamă

Așa se întâmplă. Ea nu are fundația să meargă în viitor. Are niste karme din trecut, plus scandalurile de țoață ziua nu pot duce decât la o ruptura. Aceasta este analiza psihologica”, a povestit Carmen Harra.

Bianca pune mereu paie pe foc

„Fiecare scandal, vorbe aruncate, vă degrada. Aceste nenumărate certuri duc la o ruptura totala. Împăcările astea nu repara. În felul asta se deseaza și se rup, în timp. Ea ar trebui să își puna o întrebare, de ce am divorțat, de ce am rămas cu copilul… Rezultatul e prost. Exista o potrivire intre ei, totuși. Sutn foarte mulți factori, însă că să supraviețuiască testul timpului, trebuie să înțelegem toți factorii.

Îmi dau seama ce bagaj karmic vin eu? La el sunt doi copii, la ea unul, care sunt oponenții lor, familia, foștii ei iubiți. Cine generează certurile mereu? Ea este cea care pune paie pe foc. Nu el. El nu îl văd agresiv și un certăreț”, a mai zis Carmen Harra.

Citește și  Iubita lui Dani Oțil, poreclită Miss Funduleț, nu mănâncă decât ce-i gătește mama