Carmen Șerban a trecut prin momente cumplite pentru a ajunge la nunta liderului AUR la nuntă. Iată ce a putut să pățească

Artista s-a aflat la o nuntă în Țara Bascilor, la San Sebastian și a făcut eforturi uriașe să ajungă în România.

„Am luat o maşină de la Barcelona la San Sebastian şi de la San Sebastian la Barcelona şi am plătit şi o amendă de 100 de euro azi-noapte, la poliţia din Spania. (…) Într-adevăr voi cânta și eu, în a 2 a zi de nuntă a lui George și Ilinca.

Conform obiceiurilor tradiționale românești, a doua zi de nuntă este numită Ciorba de Potroace’ și este destinată pentru relaxarea și pentru distracția mirilor, a nașilor, a socrilor mari și mici și bine-nțeles pentru invitații care rămân și pentru ziua următoare.

Sunt sigură că fiecare invitat a pregătit câte ceva pentru a dărui tinerilor căsătoriți

De cele mai multe ori, în noaptea nunții, atât mirii, cât și nașii și părinții mirilor sunt preocupați cu organizarea și cu invitații, așa încât nu mai au timp de distracție.

Eu sunt sigură că fiecare invitat a pregătit câte ceva pentru a dărui tinerilor căsătoriți. Și dacă ai formulat surpriză’ este bine ca să rămână surpriză”, a declarat artista, potrivit Wowbiz.ro.

Să găsească putere de iertare

De asemenea, Carmen le-a urat tinerilor căsătoriți să fie cât mai uniți și, atunci când vor avea probleme, să găsească puterea de a ierta. „Sunt tineri și frumoși, se vede clar că se iubesc.

Eu le urez să pașească cu dreptul în această nouă călătorie a vieții, iar atunci când vor veni și vremuri de restriște, să găsească putere de iertare și de înțelegere unul pentru celălalt.

Ilinca este o fată finuță și frumoasă cu un suflet aparte, a știut George ce să aleagă! La recomandarea mea, Ilinca va purta o rochie superbă creată de designer-ul vestimentar la care și eu îmi fac ținutele de aproape 15 ani. Le urez mirilor George & Ilinca, sănătate, fericire și copii mulți și frumoși ca ei’, a adăugat Carmen Șerban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata