26 27

Cat a durat relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă. ,,La noi a fost vorba de orgoliu”

Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație de peste 16 ani. Din nefericire, cei doi s-au despărțit, întrucât fostul selecționer nu avea de gând să oficializeze vreodată iubirea față de fosta balerină, acesta fiind însurat cu soția sa, Maria.

Victor Pițurcă și Vica Blochina au împreună un băiat, pe nume Edan, care în prezent locuiește cu tatăl său. Vica Blochina mărturisește că fiul lor a locuit până la vârsta de 7 ani alături de ea, însă a renunțat la o sumă exorbitantă din partea lui Victor Pițurcă, doar ca băiatul să aibă o relația frumoasă cu părintele său patern.

„Binele copilului e mai important decât binele meu. Eu mi-am propus ca Edan să nu crească cu probleme că nu e dorit. La noi a fost vorba de orgoliu.

Mi-am dorit foarte mult ca el să nu sufere și am făcut foarte multe compromisuri.

Am renunțat la o mare parte din pensia alimentară și am încasat foarte puțini bani de la Pițurcă. Am renunțat la 10.000 de euro. Eu câștigasem în instanță pensie alimentară de 10.000 de euro. După ce am fost la INML și am semnat, iar copilul s-a văzut cu tatăl lui să facă testul de paternitate…

Înțelegerea a fost să aibă grijă de copil, copilul să fie pe numele lui, dacă eu renunț la banii ăia.

I-am spus să scrie cât vrea el la pensie alimentară și să dea orice sumă de bani consideră el că trebuie să primesc pentru copil. Când am ajuns la notar suma de bani a fost 1.500 de euro. Banii ăștia i-am primit pentru copil timp de… Acum nu primesc.

Citește și  Borșul vindecă astmul sau sinuzita

Copilul stă la el. Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani. Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani. Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui.

M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei. Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală”, a mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, iar aceasta recunoaște că are momente în care regretă că a fost amantă, însă își revine când se gândește că fiul său este bine din toate punctele de vedere.

Citește și  De ziua Sfântului Ștefan, persoanele certate trebuie să se împace

Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Pițurcă la Melody

S-a născut în Lituania, dar s-a stabilit în România în urmă cu mai bine de două decenii. Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Pițurcă la clubul Melody din București, unde ea era dansatoare. Deși era o diferență de vârstă de 19 ani între ei, blondina nu a fost deloc deranjată.

Ea nu a fost deranjată nici de faptul că Pițurcă era căsătorit. La vremea respectivă, Vica Blochina avea doar 20 de ani, iar fostul selecționer 39 de ani. S-au îndrăgostit și au trăit o intensă poveste de iubire. Timp de 16 ani, Vica Blochina i-a fost amantă lui Victor Pițurcă.

Fostul selecționer Victor Pițurcă (66 de ani) este căsătorit de peste 30 de ani cu Maria (62 de ani), alături de care are doi copii, Claudia și Alexandru.

Citește și  Se va lăsa oare cu divorț? Andi Moisescu, îndrăgostit de o milionară