Cât câștigă Gabriela Firea la Primăria Capitalei

Se pare că bătălia care se poartă acum pentru scaunul de primar al Capitalei se leagă și de salariul primarului general. Cât câștigă Gabriela Firea acum.

Cât câștigă Gabriela Firea la Primăria Capitalei

De ce se bat atât de multe persoane pentru funcția de primar al Capitalei? Să fie vorba oare și o componentă financiară care trebuie neapărat luată în seamă? Așa se pare, dacă se ia în calcul și cât câștigă Gabriela Firea în acest moment. Potrivit ultimei declarații de avere a acesteia, trecut aceasta a avut venituri de 37.600 de euro. Asta înseamnă că lunar primarul Capitalei a primit în mână în jur de 15.000 de lei. La care se adaugă, bineînțeles, și multe alte oportunități.

gabriela firea

Ce avere are Firea

Pe de altă parte, sursele spun că înainte de a deveni doamna Pandele cu acte în regulă, Gabriela Firea avea bijuterii în valoare de 100.000 de euro. La acestea s-au adăugat alte bijuterii de după căsătoria cu Pandele, de alte 30.000 de euro. Și tot în târg se aude că familia Pandele mai are și tablouri care depășesc suma de 100.000 de euro.

Citește și  Ce avere fabuloasă are Alex Bodi

Conduce un Mercedes

Tot în declarația de avere a Gabrielei Firea rezultă că a vândut două terenuri forestiere pe care le avea în Voluntari și a primit sumele de 26.558 euro si 70.898 lei. Dar Firea împreună cu soțul, Florentin Pandele, mai au împreună un teren intravilan, de 1.500 mp, si unul extravilan de 60.000 mp în Sinesti, Ilfov. În plus, Gabriela Firea și Florian Pandele mai dețin încă două terenuri intravilane în Petrachioaia, de 2.240 mp. Dar cei doi soți mai au și o casă în Petrachioaia, cu o suprafață de 240 de metri patrati. cât privește La capitolul mașini, primarul Capitalei, Gabriela Firea conduce un Mercedes achiziționt în anul 2010.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.