Cât câștigă Mirela Vaida la emisiunea Acces direct

De când e moderatoarea emisiunii Acces direct, Mirela Vaida e o femeie fericită. Cu cât câștigă de la această emisiune, plus veniturile din meseria de artist, aceasta se descurcă foarte bine.

Toată lumea se întreabă cât câștigă Mirela Vaida la emisiunea Acces direct. Vedeta le-a spus totul fanilor săi.

Cât câștigă Mirela Vaida la emisiunea Acces direct

Show-ul de televiziune Acces direct i-a adus multe beneficii Mirelei Vaida. Nu doar de imagine, ci și financiare. Cât câștigă Mirela Vaida la această emisiune? Artista a dat cărțile pe față și le-a spus internauților tot ce vroiau să audă. ”De câte ori fac o astfel de postare o fac pentru prietena mea, Mirela, și nu pentru a câștiga bani. Eu nu sunt un influencer și nu fac bani de postări, ci foarte rar. Vreau să fiu un pireten bun deoarece trăim vremuri grele. Haideți să ajutăm pe unii oameni. (..) Eu îmi câștig banii de la emisiuni, de la spectacole. Dă doamne să avem ce să muncim, că avem rate și alte impozite!”.

mirela vaida familie

Vedeta a mărturisit că e plătită pe ediție

Mai mult, blonda a spus că patronii de la Antena 1 o plătesc pe ediție și că întotdeauna a rămas imparțială privind invitații din platou. ”Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a declarat Mirela Vaida.

Face nopți albe din cauza copiilor

Chiar dacă e vedetă la tv, Mirela Vaida e și mamă cu acte în regulă. Și pentru că a venit toamna, au început și problemele cu cei mici. Cu puțin timp în urmă, aceasta s-a plâns fanilor săi, spunând că urmează o perioadă grea, cu nopți albe, pentru că are copilașii bolnavi. „Din trei, doi sunt bolnavi! Tudor, cel mai mic și mai afectat! Of, încep nopțile lungi! Bun venit, toamnă!!, a mărturisit vedeta.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.