Cât de bogată e Elena Lasconi

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la ProTV, Elena Lasconi, a ajuns primar la Câmpulung Muscel. Cât de bogată e actuala primăriță.

Cu 14 ani în urmă, Elena Lasconi a fost cucerită iremediabil de Câmpulung Muscel și astăzi este noul primar al orașului. Cât de bogată e fosta prezentatoare.

Cât de bogată e Elena Lasconi

Nimeni nu s-a așteptat ca Elena Lasconi să candideze în funcția de primar al orașului Câmpulung Muscel. Nu doar că fosta prezentatoare ProTV a ajuns în funcția de conducere, dar a început să ia și primele decizii radicale. Potrivit okmagazine.ro, aceasta i-a dat afară pe şefii Poliţiei Locale din oraş şi continuă să ia măsuri pentru cei care i-au acordat votul și încrederea. Însă mulți se întreabă ce avere are fosta jurnalistă și ce bunuri deține.

Terenuri, case și apartamente

Potrivit declarației de avere, s-a aflat recent câte terenuri și case deține Elena Lasconi dar și câți bani a încasat de la televiziune. După o carieră de 25 de ani, aceasta s-a hotărât să intre în politică, iar prima casă și-a făcut în Câmpulung Muscel. Ea deține 5000 de metri pătrați, pe care i-a achiziționat în anul 2005.

elena lasconi primar

Nici soțul său nu stă mai rău, acesta moștenind trei terenuri în Scornicești, unul la Mogoşoaia şi alte două la Topalu, în judeţul Constanţa. De asemenea, Elena Lasconi mai are un apartament în București, iar soțul său a mai moștenit alte două apartamente tot în Capitală. În 2019, potrivit declarației de avere, în calitate de corespondent ProTV, aceasta a câștigat 72.000 de lei. Iar soțul său 8.213 lei de la cabinetul său de avocatură. Dar primărița are și datorii, e vorba de două credite, a căror valoare se ridică la aproximativ 300.000 de lei.

Nu s-a ferit niciodată să vorbească despre trecutul său

“Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare. Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate. Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădea la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm.

Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoşi. Slavă cerului că în clasa întâi ne-am mutat la bloc, cu mama şi cu tata. Care au muncit pe brânci să nu ne lipsească nimic, chiar dacă asta însemna uneori să facă imposibilul. Mama este cel mai abil „general’ pe care l-am cunoscut în viaţa mea. Și am cunoscut unii de-adevăratelea, şi cel mai bun administrator”, a declarat Elena Lasconi.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.